Cum îți alegi mobilierul potrivit pentru bucătăria ta

În prezent, tendințele de a moderniza o bucătărie și a o utila cu diverse electrocasnice și aparate moderne reprezintă încercarea noastră de a ne reconecta cu vremurile trecute, în care bucătăria era inima unei case. Toți oamenii își doresc să aducă înapoi confortul și bucuria de a găti și atmosfera din bucătăria mamei sau a bunicii. Bucătăria a devenit noua sufragerie, camera socială a unei case, locul în care au loc multe activități ale familiei. În bucătărie, inimile celor adunați se conectează dincolo de responsabilitățile zilnice.

Mobila de bucătărie este cea care stabilește aspectul bucătăriei

Atunci când cauți modele de bucatarii, ține cont de faptul că diminețile membrilor familiei încep în bucătărie.

Funcționalitatea mobilierului pentru bucătărie este esențială, însă aspectul estetic este cel care ne convinge să ducem la bun sfârșit achiziția. Mobila de bucatarie trebuie aleasă în concordanță cu personalitatea noastră și cu stilul locuinței.

KuechenTreff.ro este showroom care are o gamă variată de mobila de bucatarie. Pe lângă aspect și funcționalitate, calitatea este extrem de importantă. Mobila de bucatarie Nobilia este extrem de apreciată garantând calitatea germană. Pentru că există câteva tipuri de bucătării și mobila de bucătărie trebuie să se plieze pe fiecare tip.

În cazul în care bucătăria ta nu are dimensiunile potrivite pentru a se încadra într-un tip standard, ai opțiunea de a face mobila de bucatarie la comanda.

Mobila pentru bucataria open-space

Chiar dacă sistemele de aerisire sunt tot mai performante, bucătăriile open space sunt compatibile cu gătitul zilnic. Pentru o bucătărie deschisă poți folosi mobila modulară indiferent de dimensiuni. În cazul în care bucătăria este mare, îți rămâne spațiu și pentru o insulă cu o capacitate mare de depozitare.

Mobilier pentru bucatarii înguste

Bucătăriile înguste pot fi mobilate parțial, pe o singură latură longitudinală, în cazul în care dimensiunile nu permit mai mult. Bucatariile înguste pot fi mobilate parțial, pe o singura latura longitudinala, în cazul în care dimensiunile nu permit mai mult. Dacă vorbim despre o bucătarie cu lățimea considerabil mai mică decât lungimea, dar suficient de ampla pentru două rânduri de mobilier, se poate opta pentru mobila de tip galerie pe ambele laturi.

Mobilier pentru bucatarii de vara

Dacă locuiești la casă și ai o curte suficient de încăpătoare, poți investi în amenajarea unei bucătării de vară. Pentru asta mobila de bucatarie trebuie să fie rezistentă la umezeală și intemperii, spre exemplu mobila de bucatarie Nobilia. .

Mobila de bucatarie pentru bucătăriile pe balcon

Amenajarea unei bucătării pe balcon este o soluție ergonomică pentru apartamentele mici. Dimensiunile teraselor de bloc permit improvizații, după ermetizarea balconului. Într-o astfel de bucătărie nu vei avea prea mult spațiu, dar este suficient pentru strictul necesar: un aragaz cu cuptor, o hotă și un dulap de bucătărie pe peretele opus.

Forma bucătăriei reprezintă de asemenea un criteriu în alegerea mobilei de bucătărie potrivite. Bucătăriile în formă de L pot fi amenajate cu corpuri de mobilier dispuse în aceiași formă sau sub formă de galerie. În schimb, bucătăriile în formă de U se amenajează ținând cont de lățimea acestora. Principalul avantaj al acestor bucătării este că poți folosi 3 pereți pentru a amplasa piesele de mobilier.

Pentru a vedea modele de bucatarii dotate cu mobila de bucatarie Nobilia vizionați galeria KuechenTreff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *