Cum iti poti alege corect suportul de haine sau cuierul?

Suportul pentru haine, cuierul sau un suport pentru palarii este un element de mobilier pe care pot fi atarnate hainele. Un suport de haine se refera adesea la un set de carlige care sunt atasate la un perete si este folosit in principal pentru a atarna haine si jachete.

Intr-o bucatarie sau baie, suportul pentru haine este adesea folosit pentru a atarna prosoape. In unele cazuri, un suport de haine se refera la o piesa de mobilier de sine statatoare.

Varianta de sine statatoare este mai des mentionata ca un stand de palarii si este folosita mai ales pentru a atarna haine, jachete, umbrele si palarii. Sunt mai multe tipuri de cuiere pe care le poti alege.

Importanta alegerii unor cuiere de calitate

Suportul pentru haine este mai mult decat o piesa functionala. Poate adauga caracter si stil oricarei camere si este adesea o parte primitoare a unei gospodarii calde, mai ales atunci cand este aranjata in jurul intrarii.

Atunci cand alegi cuiere pentru copii tine cont de faptul ca acestea trebuie sa fie stabile astfel incat sa nu puna in pericol copiii, mai ales pentru ca acestia au tendinta de a se agata si de a trage tot ce este sus. Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand cuierul este proiectat pentru copil, acesta trebuie sa poata ajunge la el fara sa se ridice, fara sa se agate si fara sa incerce sa se catare pe mobila sau pe alte obiecte.

Desi rafturi sunt disponibile ca mobilier decorativ, cumparatorii ar trebui sa fie sigur de a pastra functionalitatea si practic in minte, de asemenea.

Rafturile vin cu o serie de trepte diferite disponibile pentru a detine numeroase articole de imbracaminte si pot contine, de asemenea, caracteristici suplimentare, ar fi extensii sau sertare de baza, pentru a va oferi si mai multa versatilitate.

Acestea pot fi alese ca un accent clasic sau ca o piesa centrala moderna, toate bazate pe decorul existent.

Inainte de a incepe cumparaturile, este recomandat sa aruncati o privire in jurul camerei si sa va ganditi la plasare. Acest lucru iti poate permite sa incepi planificarea inainte pentru stilul mediului activ.

Ce camera poate beneficia cel mai mult de pe urma unui suport elegant pentru haine?

In aranjamentul actual al camerei, unde exista suficient spatiu pentru a gazdui suportul pentru haine?

Ce tip de suport pentru haine te poate ajuta sa maximizezi acest spatiu intr-un mod organic si atragator?

Suportul potrivit pentru haine devine o extensie a atmosferei casei tale, iar invatarea mai multor tipuri de rafturi de haine disponibile te poate ajuta sa faci o achizitie si mai informata.

Cuiere pentru copii potrivite pentru cei mici

Atunci cand vine vorba despre suportul hainelor pentru camera copiilor, avem o multime de alegeri de facut si asta nu doar datorita faptului ca alegem in functie de sexul copilului (roz sau bleu) ci mai degraba ne gandim la siguranta.

Un cuier pe stativ de exemplu, nu este indicat pentru copiii mici, pentru ca acestia nu vor ajunge sa isi aseze hainele pe suport.

Daca insa doresti sa cumperi un asemenea obiect, alege unul pe inaltimea copiilor si pe cat se poate de sigur pentru a nu se balansa si pica peste acestia in timp ce isi aseaza hainele.

O alta optiune de cuiere pentru copii ar fi agatatorile pentru usa (fie ca vorbim depre usa camerei lor sau usa din baie).

Cuierul este necesar in orice casa; de obice acesta se pozitioneaza la intrarea in casa, acolo unde exista si un raft pentru pantofi sau un dulap special pentu depozitarea hainelor, incaltarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *