Cum pot să îți înființezi mai repede firma, indiferent de obiectul de activitate

În cazul în care ai deja experiență în domeniul înființării firmelor, știi că anumite domenii de activitate necesită mai mult timp, efort și atenție față de altele. Acest lucru vine la pachet cu resurse în termeni de timp, bani și efort de care ai nevoie pentru a putea pune toate lucrurile la punct. Tocmai de aceea, te poți confrunta cu diverse neplăceri pe parcursul întregului proces sau, după caz, cu obiectivele nerealizate la finalul deadline-ului pe care ți l-ai propus. În astfel de situații, ai la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu specialiștii în domeniu, care să te îndrume cel mai bine în funcție de așteptările tale. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct un ghid cuprinzător care să îți arate cum îți poți înființa mai repede firma, indiferent de obiectul de activitate!

  1. Pregătește actele necesare pentru a obține autorizațiile

Primul pas pentru a-ți putea desfășura activitatea potrivit normelor legii se rezumă la pregătirea actelor necesare pentru a obține autorizațiile de care ai nevoie. Acestea sunt deseori numeroase și nu fac altceva decât să construiască un dosar complex, cu care va trebui să mergi la diferite instituții ale statului. Printre acestea se numără cererea și formularul tipizat, actul de identitate al administratorului (sau cele ale administratorilor) firmei, declarația de clasificare, dovada de înregistrare sanitară și multe altele. 

  1. Solicită ajutorul unei firme specializate

Dat fiind faptul că dosarul de care vei avea nevoie este unul destul de stufos din punct de vedere birocratic, cel mai simplu mod de a te asigura de faptul că ai toate lucrurile bine puse la punct se rezumă la solicitarea ajutorului unei firme specializate. Spre exemplu, cei de la Sbera Econsulting vin în ajutorul tău în ceea ce privește obținerea de autorizatie functionare Primarie si institutii abilitate DSV, DSP, ISU, MEDIU. Mai mult decât atât, tot ei te pot ajuta în ceea ce privește obținerea unor servicii de contabilitate, traducerile autorizate, apostilele Haga și obținerea formei juridice a firmei tale.

  1. Asigură-te că faci totul în timp util

Tot din categoria activităților pe care trebuie să le întreprinzi pentru a te asigura de faptul că firma ta este înființată în mod corespunzător face parte și deadline-ul. Toate aceste lucruri trebuie să fie finalizate într-o anumită perioadă de timp, pe care o poți gestiona cel mai bine în momentul în care ai un plan bine pus la punct și o strategie pe care să o urmezi.

Asigură-te că firma ta este înființată la timp, pentru a putea începe să demarezi activitățile generatoare de profit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.