Cum să ai o bucătărie funcțională de lux

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din casă. O bucatarie de lux este camera unde te relaxezi seara la un pahar de vin și unde intri întotdeauna cu drag. Dacă vrei să-ți reînnoiești bucătăria sau să o amenajezi pe cea din noua locuință, e important să ai în vedere crearea unui design plăcut, dar totodată funcțional. Fiecare detaliu contează, iar mobilierul, culorile sau materialele alese trebuie să se potrivească cu arhitectura și dimensiunile spațiului. Totodată, există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când plănuiești un astfel de proiect. Uite cinci idei care îți vor fi de folos în acest demers:

Dotează bucătăria cu toate lucrurile necesare

O bucătăria dotată cu aparatură modernă și funcțională îți va face munca mult mai ușoară. Hota și mașina de spălat vase sunt indispensabile pentru un spațiu mereu curat. De asemenea, un frigider spațios cu funcții multiple, îți va fi foarte folositor. Modelele noi cu diverse funcții vor face ca bucătăria ta să fie modernă. Având la îndemână toate cele necesare, munca ta va fi simplificată și totodată îți va rămâne timp și pentru tine.

Organizează-ți spațiul astfel încât să fie cât mai funcțional

Probabil cel mai important lucru atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei este funcționalitatea spațiului. Pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare este nevoie de ustensile și vase specifice, iar pentru servire, de tacâmuri și farfurii. Astfel, printre primele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere este spațiul de depozitare. Alege un mobilier cu cât mai multe sertare, suporturi și organizatoare, iar dacă locul este mic și nu îți permite să te extinzi prea mult, amplasează polițe pe verticală. Unul dintre pereți poate fi folosit în acest fel până la tavan, iar o scară metalică sau din lemn, cu un design interesant, te va ajuta să ajungi la rafturile de sus.

Mobilierul, baza unei bucătării de lux

Una dintre cele mai mari dileme în ceea ce privește mobilierul este dacă acesta să fie sau nu pe comandă. Alegerea depinde de spațiul de care dispune bucătăria. Mobila de bucatarii pe comanda este soluția cea mai simplă care  atrage după sine și alte caracteristici. Datorită oportunității de a alege tu forma și culoarea, vei reuși să faci ca totul să iasă așa cum visezi tu. Pe lângă asta, nu vei mai avea probleme cu spațiul și cu încadrarea mobilierului. Calitatea este un alt beneficiu adus de mobilierul de bucătărie la comandă. Brand-ul Nobila este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea de care a dat dovadă tot timpul.

Nu știi cum va arăta totul? KuechenTreff.ro are soluția!

Probabil știi cum va arăta bucătăria ta ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor? Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor.

Pentru a avea efectul specific unei bucătării de lux trebuie să ții cont de cele prezentate mai sus, să ai o mobilă de calitate, precum Nobilia, și un plus oferit de KuechenTreff.ro, configuratorul de bucătării. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *