Cum să alegi între dezinfecție, dezinsecție și deratizare

Insectele și alți dăunători din locuințe (și nu numai) pot să ne facă viața un adevărat calvar. Nu o spunem noi, ci majoritatea cercetătorilor care studiază încontinuu efectele pe care o anumită insectă sau un virus pot să le ofere oamenilor. Din nefericire, multe dintre acestea pot să persiste în organismul uman de îndată ce găsesc mijloc de intrare. Cu toate acestea, există numeroase alternative dintre care poți alege, în așa fel încât rezultatul să fie peste așteptări. Descoperă alături de noi cum să alegi între dezinfecție, dezinsecție și deratizare, în rândurile următoare!

  1. Dezinfecția vizează virușii, microbii și bacteriile

Atât propagarea, cât și răspândirea virușilor, a microbilor și a bacteriilor poate cauza grave probleme respiratorii. Din acest motiv, dezinfecția spațiilor de lucru este o cerință pe care toate business-urile trebuie să o respecte, de câteva ori pe an. Nu doar că fluxul de oameni este foarte mare în fiecare zi, însă toate suprafețele de lucru intră zilnic în contact cu viruși și bacterii.

În general, firmele specializate în servicii DDD pun la dispoziție un plan de curățenie și igienizare pentru clienții lor. Așa se face că multe firme de dezinfectie Constanta te asigură de suprafețe lipsite de orice pericol, de la bun început. Pentru acest lucru, se folosesc substanțe speciale, care au fost avizate de Ministerul Sănătății.

  • Dezinsecția te scapă de intruși

Orice de la gândaci la țânțari și ploșnițe se numără printre țintele soluțiilor folosite pentru dezinsecție. Acest proces este cu atât mai important cu cât este cunoscut faptul că gândacii au capacitatea de a se reproduce de până la 50 de ori, într-o perioadă de doar 3 luni. Este de la sine înțeles că această veste poate să afecteze foarte tare spațiul, mai ales dacă în interior sunt depozitate produse sau alimente.

Din acest motiv, menținerea unui nivel respectabil de curățenie este cea mai bună strategie pe care o poți urma pe termen lung.

  • Deratizarea face ca toți șoarecii și șobolanii să dispară

Ai observat de curând un șoarece sau șobolan în spațiul pe care îl gestionezi? Ei bine, datorită creșterii urbane și a populației, aceștia și-au găsit din ce în ce mai multe locuri în care să trăiască. Toate resturile menajere se numără printre preferatele lor, motiv pentru care depozitele de produse și de mâncare sunt locul perfect.

Nu uita însă nici de temperatura din încăpere, întrucât aceasta poate fi un factor favorabil dezvoltării și creșterii atât a șoarecilor, cât și a șobolanilor.

Cunoașterea diferențelor dintre dezinfecție, dezinsecție și deratizare este cea mai bună soluție pentru a lua decizia oportună pentru spațiul pe care îl gestionezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *