Cum sa alegi un copiator sau o imprimanta inchiriata de la CopyService

A trecut mai mult de o jumatate de secol, de la inventarea primei masini de copiat, iar daca o comparam cu dispozitivele care se afla astazi pe piata, asemanarile dintre ele se reduc doar la copiere. Copiatoarele, imprimantele, scanerele si dispozitivele multifunctionale moderne sunt dispozitive precise, de inalta tehnologie, compacte, “atotputernice”. Functiile si capabilitatile lor sunt atat de diverse incat este complicat sa alegi un copiator sau o imprimanta daca nu ai un minim de cunostinte in domeniu. Pentru acest lucru, exista firma CopyService, care nu numai ca iti poate oferi sfaturi, ci si inchirieri copiatoare si imprimante, precum si service imprimante  in caz de defectiune. Atunci cand ai nevoie sa inchiriezi copiatoare, expertii de la CopyService te vor intreba, care este scopul dispozitivului de copiere, cat de multa munca ii va fi atribuita, daca obisnuiesti sa faci doar copii A4 sau si A3 etc.

Cum sa alegi o imprimanta

Prin raspunsul la la prima intrebare, operatorul de la CopyService iti va oferi la alegere o serie de imprimante, spunandu-ti despre calitatile fiecaruia. Daca ai nevoie de o imprimanta personala pentru locuinta, atunci ar trebui sa acorzi atentie modelului desktop. Daca intentionezi sa imprimi numai documente text pe aceasta, poti achizitiona o imprimanta monocroma. Daca intentionezi sa imprimi fotografii pe aceasta sau imagini de inalta rezolutie, ai nevoie de un model de imprimanta color, care sa se combine cu un scaner. Cu aceasta poti digitiza, edita si schimba fotografiile, salvandu-le pe suporturi digitale. O imprimanta pentru acasa nu are nevoie de tavi suplimentare sau de alte echipamente suplimentare.

Cum sa alegi un copiator

In cazul in care ai nevoie de inchirieri imprimante  profesionale care iti sunt necesare pentru nevoi industriale, cu siguranta nu vei sti ce sa alegi. De exemplu, operatorul de la CopyService te va intreba ce productivitate astepti de la un copiator. Daca ai nevoie sa faci copii la mii de documente pe luna, atunci operatorul iti va atrage atentia asupra dispozitivelor digitale, in care exista un duplex, compartimente suplimentare pentru tavile de hartie, capacitatea de a transfera fisiere pe Web si multe alte caracteristici. De asemenea, este importanta viteza si puterea de tiparire a documentelor. Aceasta informatie si alte informatii le poti primi de la specialistii CopyService.

Dispozitive MFP

In cazul in care, pe langa copiere, imprimare, scanare, trebuie sa grupezi, sa sortezi sau sa editezi documente, atunci ai nevoie de un MFP cu functii avansate. Dimensiunile unui astfel de dispozitiv sunt putin mai mari decat copiatoarele conventionale, fiind necesar sa te gandesti din timp pentru acest lucru. Un alt aspect important caruia trebuie sa ii acorzi  atentie, este cantitatea de consumabile necesare pentru functionarea economica a copiatorului. Daca aceasta este o imprimanta la domiciliu si documentele tiparite nu vor fi cu miile, atunci acest aspect nu iti este adresat tie.

Dar daca aceasta tehnica functioneaza intr-un birou, consumul de materiale devine primordial. Cu cat capacitatea standard a tonerului este mai buna cu atat mai bine. Acest lucru va economisi costurile financiare pentru materiale si servicii. Prin serviciul de inchirieri copiatoare  sau imprimante, poti beneficia de dispozitive performante de la branduri renumite, care produc atat modele ieftine de dispozitive, cat si modele scumpe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *