Cum să cumperi inteligent – 3 sfaturi de urmat pentru o achiziție pe termen lung

Să investești într-un camion sau într-un cap tractor poate fi o decizie destul de riscantă dacă nu ai o idee generală legată de ceea ce îți dorești. Totuși, sfatul specialiștilor atunci când vine vorba de cumpărarea de camioane rulate este să respectăm trei pași esențiali. Pentru că este o investiție ce se va atenua în timp, fiecare pas trebuie calculat cu atențe pentru a fi siguri că am luat decizia corectă. O listă clară de criterii de selecție a automobilului vă va ajuta să luați cea mai bună decizie. Ce trebuie să aveți în vedere:

 

Bugetul – potrivit întotdeauna nevoilor dumneavostră!

Cel mai important este să vă stabiliți un buget clar, iar în funcție de acesta să începeți căutările. De ce este important să aveți stabilit bugetul? Ei bine, pentru că dacă veți ști de la început în ce sumă trebuie să vă încadrați, veți căuta doar camioane rulate în acea categorie de preț. E important să aveți un buget clar de la care să începeți căutările. În plus, fluctuațiile de buget depind de prioritățile și de nevoile dumneavoastră. Poate că un compromis vă va ajuta să faceți achiziția cea mai bună. Este important, ca în cazul oricărei achiziții, să fixați un buget care să se poată plia nevoilor dumneavoastră. Selectați mai multe camioane second hand (de aici) și calculați raportul calitate-preț pentru fiecare.

Acordați timp suficient pentru a face achiziția perfectă!

 

Graba strică treaba! Nu vă grăbiți în alegerea camionului

După ce ați stabilit bugetul alocat, alegeți câteva camioane pe care să le studiați mai atent. Puneți în balanță avantajele și dezavantajele acestora și raportați-le la nevoile dumneavoastră: confortul, numărul de km, dotările, motorul și alte detalii specifice.  Este important să nu vă rezumați la un singur model de camion și să aveți răbdare în ceea ce privește achiziția. Rezervați-vă mai mult timp pentru a vedea camioanele și pentru a cântări cea mai bună soluție. Scania vine cu o soluție pentru a-ți reduce din timp. Camioanele marcate cu însemnul Scania Approved au fost verificate de către inginerii Scania. Astfel vei scuti din timpul alocat verificărilor pentru că știi sigur că ești pe mâini bune!

 

Achiziționarea camionului second hand

Ultimul și cel mai important este pasul în care ați ajuns să achiziționați camionul second hand. Ați investit timp, răbdare și bani, îar rezultatul final este cel care trebuie să vă mulțumească pe deplin! Mulți clienți pun preț pe anul de fabricației sau pe kilometrii din bord, iar dacă acestea sunt și criteriile dumneavoastră este important să studiați ofertele de pe piață pentru a găsi camionul pe care vi-l doriți. Pentru și mai multă siguranță, garanția Scania te-ar putea scăpa de o parte din griji, în plus soluțiile de investiție pot fi o idee foarte bună pentru că oferă: avans de doar 3 rate și finanțare cuprinsă între 12 și 48 de luni și alte detalii pe care le puteți găsi aici.

Este important să discutați cu specialiști și să cereți sfaturi, dar și mai important este să vă ghidați după propriile nevoi și priorități. Bugetul, timpul petrecut până la realizarea achiziției, sunt aspecte generale de care trebuie să țineți cont pentru a face o investiție profitabilă pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *