Cum să fii stilat cu … cap sau ce să porți pe cap iarna cu un cod reducere about you

E oficial, frigul a venit și chiar dacă miezul zilei aduce uneori un soare plăcut, diminețile sunt înghețate, iar serile la fel. Cum vei putea să te protejezi de frig fără să arăți ca un eschimos și fără să te infofolești excesiv? Este cu adevărat esențial să-ți sacrifici părul frumos pieptănat și aranjat care îți ia atât de mult timp în fiecare dimineață? Răspunsul este mai mult decât evident: da, și vei câștiga în confort, dar nu numai. Urmează sfaturile noastre pentru a petrece o iarnă fără să simți gerul și devino dependent de cumpărături online, beneficiind de un cod reducere about you.

Căciula, ultima redută contra frigului

Nu, căciula nu este acel lucru care îți provoacă mâncărimi și pe care mama ta a insistat să ți-l pună când erai încă suficient de mic sau când încă te ținea de mână pentru a te duce la școală. Căciula din ziua de astăzi este ceva foarte cool, iar dacă nu ne crezi, vezi că sunt actori la Hollywood care poartă căciulă chiar și vara. Dacă ești începător în lumea „vastă” a căciulilor, îți recomandăm să mergi la sigur cu o căciulă reversibilă. Are un farmec foarte masculin și o poți alege în culori naturale calde precum cărămiziu sau maro, îți încălzește ținutele în același timp cu capul. Cel mai clasic model este cel în nuanțe de gri sau bleumarin. Pentru femei, dacă o căciulă cu moț te sperie și nu îți dorești aspectul total sportiv, nu te panica, o căciulă lungă din tricot fin, negru sau bej, purtată ușor pe spate, va adăuga o notă de lejeritate, o ținută cochetă, fără a te pierde în moda sportivă. Încearcă să-ți alegi modelul potrivit de pe site și poți să primești un cod voucher about you pentru cumpărăturile viitoare!

Căciula de blană, căldură și farmec exotic. Pălăria, accesoriu pentru cei mai eleganți

Dacă nu suporți deloc frigul și ești mai degrabă genul care luptă cu toate armele împotriva celui mai mare dușman (frigul), gândește-te serios să-ți cumperi o căciulă de blană! Stilurile comercializate sunt atât de frumoase încât sunt aproape piese de colecție și le poți purta cu mândrie la schi, dar și în oraș. Pentru bărbați, căciulile cu aplicații de piele sunt mai virile, iar dacă preferi stilul militar, găsești cu astfel de aplicații. Cu o haină sobră, un palton sau un pardesiu și o eșarfă închisă la culoare, vei avea tot ce ai nevoie.

Pentru doamne, e clar că nu vor rezista moliciunii caciulelor de blană și, pentru a avea un accesoriu și mai chic, poartă o tocă.

În cele din urmă, dacă te opui cu hotărâre purtării pe cap a oricărui obiect care este atât moale, cât și confortabil de frică să nu cazi în ridicol, există o singură soluție: pălăria. Din fericire, poți alege pălăriile care îți vor ține de cald datorită pâslei lor naturale cu proprietăți izolante și impermeabile, aducând în același timp caracter și eleganță ținutelor tale.

Pentru un stil sport, poartă glugă! E la îndemână mereu, atașată de geaca ta și nu necesită îngrijire specială. Și pentru că iarna și frigul bat la ușa, grăbește-te să te pui la adăpost, achiziționează o căciulă cu un cod reducere about you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *