Cum sa iti alegi artificiile de nunta, care vor lumina cerul la finalul marelui eveniment?

Multe cupluri aleg sa isi lase cea mai importanta zi din viata lor, aceea in care isi vor uni destinele, pe mainile unei companii specializate, care sa se ocupe de toate aspectele, de la meniu si aranjamente florale la ilustratia muzicala si fotografi. Cu toate acestea, este mai bine ca unele lucruri sa le stabilesti alaturi de viitorul tau sot, pentru a te asigura ca nu cheltui o avere pe un eveniment „all-inclusive” si ca rezultatul final va fi 100% pe placul tau.

In aceasta categorie intra si artificiile de nunta. Acestea reprezinta finalul perfect al unui eveniment grandios, reusind sa stranga in curtea localului toti invitatii, sa ii faca sa uite, cel putin pentru 10-15 minute, de smartphone-uri si sa priveasca show-ul pirotehnic cu ochiul liber. In plus, daca vei alege sa incluzi articole pirotehnice in programul de nunta, acestea vor fi apreciate deopotriva de bunici, parinti si copii si, peste ani, se vor transforma intr-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Atunci cand vine vorba despre artificii nunta, cel mai indicat este sa te ocupi personal de procurarea lor si sa nu lasi acest aspect pe mana unei firme organizatoare de evenimente, intrucat aceasta poate sa nu aiba experienta necesara. In schimb, iti recomandam sa apelezi la o firma autorizata de materiale pirotehnice, precum Ekopiro.ro, care iti va oferi produse de cea mai buna calitate, de la branduri internationale, insotite de masuri de siguranta si indicatii de utilizare.

Ekopiro, care a intrat pe piata din Romania dupa o experienta incununata cu succes in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia, iti pune la dispozitie o gama larga de artificii de nunta, care pot fi impartite in doua mari categorii:

  1. Artificii de nunta de interior. Aici intra asa-numitele artificii „de tort”, care inlocuiesc lumanarile clasice si care vor oferi momentului tortului o stralucire aparte, atat la propriu, cat si la figurat. Dupa dansul mirilor, momentul tortului este cel mai emotionant din cadrul unei nunti, iar artificiile il vor face cu adevarat de neuitat.

Poti opta pentru urmatoarele artificii de nunta de interior: fantana arteziana de 10 cm (8,1 Lei), de 15 cm (10,1 Lei), de 20 cm (12,5 Lei) sau de 30 cm (20,5 Lei).

2. Artificii de nunta de exterior. Aici intra asa-numitele „bombite” si „baterii”, care trebuie detonate exclusiv in spatii deschise si care se deosebesc intre ele prin marime, varietate si numarul de focuri.

In timp ce „bombitele” sunt mai mici si au efecte mai reduse atat ca intensitate, cat si ca durata, bateriile sunt de departe cele mai spectaculoase artificii de nunta. Acestea au preturi cuprinse intre cateva zeci si cateva mii de lei, in functie de numarul de focuri, si vor lumina cerul intr-o sumedenie de forme care mai de care mai frumoase, de la stelute la flori.

Atentie, insa! Daca procuri si lansezi artificiile de nunta pe cont propriu, trebuie sa iti iei toate masurile de precautie si sa nu lasi invitatii sa se apropie prea mult, in special copiii sau persoanele foarte obosite ori aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.