Cum se poarta o bratara tennis din aur alb cu diamante?

Orice femeie care se respecta si iubeste in acelasi timp bijuteriilor si isi doreste sa fie in centrul atentiei trebuie sa detina neaparat o bratara tennis din aur alb cu diamante. Acest tip de model iti va scoate in vedere personalitatea si iti va schimba radical infatisarea. Alege si tu cele mai populare modele si poarta-le cu incredere!

Cum alegi bratara tennis din aur alb cu diamante potrivita?

bratara tennis aur alb cu diamante

O bratara tennis din aur alb cu diamante este un model ce respecta regulile generale cu privire la tendintele actuale din moda, fiind, de asemenea, un exemplu de bijuterie ce te invaluie in mister. Semnificatia acesteia dateaza inca din Egiptul Antic, fiind un exemplar daruit doar celor mai mari regi de pe timpuri.

Din punct de vedere al semnfiicatiei, aceasta exprima senzualitate, feminitatea, eleganta si bun gust. Scopul este ca atunci cand o vei purta, aceasta sa iti aduca o nota personala indiferent de tinuta purtata. Unul dintre cele mai importante aspecte este sa intelegi cum sa o porti in asa fel incat sa ti se potriveasca.

Cum se poarta o astfel de bratara?

Fie ca vorbim despre o bratara tennis din aur alb cu diamante sau un model a carui material este din argint sau alte materiale, cel mai important aspect este ca aceasta sa fie mai larga decat incheietura. Specialistii in domeniu ne dau cateva lectii de stil si ne invata ca, de asemenea, bratara trebuie sa fie si mai ingusta decat podul palmei.

Pentru a te asigura ca respecti aceste reguli, iti poti masura incheitura mainii folosindu-ti degetul aratator si degetul mare pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita. In cazul in care varfurile se ating, va trebui sa alegi o dimensiune mica. Iar in cazul in care distanta dintre degete este mai mare, vei avea nevoie sa optezi pentru un model mai larg, adecvat pentru o incheietura medie.

Din punct de vedere al mainii pe care se poarta o bratara tennis din aur alb cu diamante, in genral nu exista o regula pe care sa o respecti cu strictete. Trebuie doar sa o porti pe mana pe care te simti confortabil si in functie de preferintele tale. Totusi, in trecut specialistii considerau ca mana dreapta este cea dominanta, dar in prezent nu mai exista aceleasi preconceptii. Ia in considerare ce te face fericita si alege cele mai frumoase bratari tennis cu diamante de la Diamond Stories!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *