Cum se pregăteşte tatăl de momentul nașterii copilului?

Nașterea copilului este un eveniment așteptat cu nerăbdare atât de către mamă, cât și de către tată. De obicei, indiferent dacă este vorba despre o naștere programată sau una care s-a întâmplat pe nepregătite, tăticii sunt mereu luați prin surprindere și panicați. Este indicat ca aproape de termenul de finalitate al sarcinii, viitorii tați să se pregătească pentru marele eveniment.

În primul rând, trebuie să aibă și ei un bagaj făcut pentru situațiile în care vor fi nevoiți să doarmă la spital sau nu vor avea timp să treacă pe acasă – produse pentru îngrijire, schimburi, hrană, o carte etc..

De asemenea, trebuie să se asigure că au mereu încărcător sau baterie externă la ei, astfel încât dacă li se descarcă telefonul să aibă posibilitatea de a-l încărca imediat pentru a rămâne la curent cu toate noutățile.

Nu în ultimul rând, consumul de alcool aproape de termenul sarcinii nu este recomandat deoarece nu se știe niciodată când veți fi nevoit să conduceți până la spital, asta în cazul în care dețineți un permis de conducere.

Nașterea copilului este un eveniment extrem de important pentru care ambii părinți trebuie să fie informați. Pe nastereacopilului.ro puteți citi despre toate tipurile de naștere posibile și ce presupune fiecare – naștere naturală, prin cezzariană sau în apă, astfel încât să stiți la ce să vă așteptați, atât ca mamă, cât și ca tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *