Cum se utilizeaza corect separatoarele de camera

Unii oameni cred ca impartirea camerei este doar o chestiune de spatiu mare, dar in realitate nu are nicio legatura cu asta. Daca aveti un spatiu mic, s-ar putea sa credeti ca ultimul lucru de care aveti nevoie este un element separator de camera, care este de fapt creat pentru a inchide si a imparti spatiile.

Dar separatoarele de camera sunt un plus excelent pentru orice spatiu mic. Sunt o modalitate excelenta de a separa si organiza spatiile mici care au adesea planuri mai deschise. Da, separatoarele cu aspect deschis inseamna ca puteti obtine un spatiu mai organizat vizual fara a inchide complet zonele.

Separatoarele de camera sunt, de asemenea, un design ieftin pentru o camera. Despartitoarele de camera pot avea multe preturi, in functie de dimensiunea sau calitatea materialului din care este fabricat. Pentru a-l alege pe cel potrivit, trebuie sa luati in considerare bugetul dvs., caracteristicile acestuia si calitatea pe care o doriti.

Din punct de vedere al timpului, dureaza doar cateva ore sa te decizi asupra partitiei potrivite pentru tine, sa-l iei acasa si sa-l pui in camera ta. Deci, indiferent daca sunteti in cautarea unui accent stilistic distractiv sau daca doriti sa adaugati o oarecare organizare functionala spatiului dvs., nu ratati urmatoarele. Consultati sfaturi pentru diferite moduri de a folosi separatoarele de camera.

Despartitor de camera deschis vizual

Dupa cum v-am spus mai sus, separatoarele de camera nu pot inchide vizual un spatiu. Fotografia de mai sus arata un separator de camera cu un model deschis. Proiecte ca acesta sunt excelente pentru a adauga organizare conceptuala intre zonele unui spatiu deschis mic. In loc sa faca spatiul sa se simta claustrofob, se simt mai organizati.

Modele ca acesta vin si intr-o varietate de modele. Modelele precum separatoarele de camera cu forme geometrice interesante aduc personalitate spatiului. Alte separatoare de camere deschise au un design mai curbat, cu curgere libera. Exista un model pentru fiecare gust de design… si orice stil pe care il cauti.

Deconceptualizarea

Separatoarele pot fi realizate din aproape orice material. Poti fi creativ cu tipul de material pe care il folosesti. De exemplu, un stalp simplu din lemn texturat si corzile verticale grele dau aspectul unui separator strategic de camera. Adaugati organizare vizuala acestui spatiu de arta relaxant, fara a inchide vizual zonele impreuna.

O alta idee este sa adaugati verdeata separatorului de camera. Puteti adauga plante suspendate la despartitor pentru a-l face mai ecologic, dar puteti plasa si ghivece in jurul acestuia, daca preferati. Vinile pentru separatoare de camera sunt, de asemenea, o idee buna. Daca sunteti in cautarea unor idei mai conceptuale pentru impartirea spatiilor, nu ratati aceste idei neconventionale de separare a camerei:

  • Rafturi vizibile dintr-o parte in alta;
  • Un suport pentru haine complet;
  • O perdea;
  • Deschideti raftul si puneti rezervorul de peste pe raft;
  • O linie inalta de viata a plantelor.

Acestea sunt doar cateva idei pentru a va face creativ cu separatoarele de camera. Nu toate separatoarele de camera trebuie sa aiba un ecran… Dupa cum ati vazut in punctele anterioare, aveti mai multe optiuni decat ati putea crede.

Utilizati un separator de camera ca accent

De asemenea, este obisnuit sa folositi separatoare de camera ca accente decorative. Daca aveti un spatiu mai mic pe care nu doriti sa-l inchideti, luati in considerare amplasarea unui separator de camera in colt… daca alegerea unui separator colorat poate adauga culoare unui colt plictisitor… il puteti transforma intr-un dressing retro ! Puteti face aceasta idee cu orice culoare de accent stralucitoare, cum ar fi rosu visiniu sau violet stralucitor.

In plus, nu trebuie sa ramaneti la culori solide. Arta indrazneata este imprimata pe separatorul de camera cu imagini distractive sau chiar imagini zen. Un paravan sau un separator de camera cu o intreaga scena de arta ofera iluzia vizuala ca spatiul tau mic este mai mare, de parca te-ai uita pe fereastra la o alta lume.

Inainte de a alege o optiune netraditionala de separator de camera sau de a opta pentru un ecran, trebuie sa te gandesti cu atentie la ce optiuni iti doresti cu adevarat intr-un spatiu mic. Exista multe separatoare de camera si multe oferte de pret diferite, precum si optiuni neconventionale. In acest sens, reflectati cat doriti sa cheltuiti, tipul de pereti despartitori pe care doriti sa il utilizati in spatiul dvs., materialul din care doriti sa fie facut, apoi, imaginati-va in casa dvs., ganditi-va ce ati pune Unde merge si ce functii va avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *