Cum văd eu actuala situație politică din România?

Toate partidele se luptă să strângă voturi cu orice preț, își pun bețe-n roate unii altora.

Mint, manipulează, răspândesc ura în popor, dar nu vin cu soluții concrete care să scoată țara la mal. Politicienii s-au învățat să arunce praf în ochi celor naivi ce nu prea sunt citiți, ce au impresia că tot ce zboară se mănâncă.

Acum România este în apă adâncă, mai are puțin și se îneacă.

Datoriile sunt tot mai mari, la stat nu prea mai au de unde să vină bani, statul nu prea mai are ce să vândă, în 30 de ani au vândut cam tot ce se putea scoate la vânzare.

Asa zișii aleși ai neamului s-au obișnuit să dea vina unii pe alții, se ceartă, se împacă, joacă teatru, doar să prostească oamenii slabi.

Tinerii au încredere oarbă în politicienii noi, așa cum au avut și părinții lor în comuniștii ce au ajuns la putere după Revoluție și au vândut totul pe nimic.

Dragi români, sunteți păcăliții pe banii voștri. Gunoaiele astea de politicieni se joacă cu mințile voastre, aruncă bani pentru a testa tehnici de manipulare, pentru a crea emoție, ca până la urmă să le acordați încredere maximă unora, să faceți ce vor ei. Până la urmă o să vă dați seama că ați fost păcăliți. Alți politicieni o să vă atragă în plasă, iar o să vă dați seama că ați fost trași în țeapă.

Cel mai mare clan mafiot este statul. Obligă omul simplu să plătească, să asculte. Statul face ce vrea cu cetățeanul, statul are de partea lui toate forțele: poliție, armată, jandarmerie, judecătorie.

Restul clanurilor mafiote ce bagă teroare în cetățeni, ce seamănă frică, sunt mână-n mână cu instituțiile statului, cu politicienii

Nu o să se schimbe nimic atâta timp cât o să fie nevoie de bani pentru campaniile electorale, susținute de cei cu bani, pentru a fura de la stat legal, împreună cu cei ce o să ajungă acolo sus. Papagalii vor puterea pentru a-și apăra interesele, nu se gândesc la restul românilor!

Suntem sclavii statului, suntem folosiți pentru a-i ajuta să ajungă sus, ne certăm între noi pentru politicieni, fără să ne dăm seama avem încredere în cine nu trebuie.

Oameni buni, avem nevoie de o schimbare, nu doar a politicienilor, a modului în care funcționează totul în țara asta!

Totul se poate schimba, nu mai credeți tot ce vă zic hoții ăștia, legile le-au făcut ca să le fie lor bine, lor și apropiaților cu care se ajută reciproc, nu oamenilor de rând.

Judecătorii n-au nicio răspundere, cu bani scapi de pușcărie, sau poți să intri nevinovat dacă superi pe cine nu trebuie.

Am ajuns să așteptăm străinii să ne slugărească în propria țară, avem armată străină în țară, avem o țară ocupată.

Când vine o firmă străină, ai noștri politicieni pun covorul roșu, pupă mâinile musafirilor, oferă tot ce au mai bun, ba chiar îi scutesc de unele dări la stat. Legile sunt în așa fel făcute încât să nu reziște prea mult timp afacerile românești. Dacă un om de afaceri pune probleme companiilor străine, îi sunt înscenate tot felul de dosare, este băgat la pușcărie.

Români, treziți-vă, voi nu vedeți ce am ajuns? Nu-i de vină doar PSD-ul, toți politicienii ce au fost și o să fie, ăștia sunt niște trădători, niște șerpi lacomi de putere.

Politicienii nu o să facă ceva care să ajute cu adevărat cetățeanul, nu o să gândească un sistem bun de funcționare pentru România. Poate că nu vor, poate nu sunt capabili sau nu sunt lăsați de cei pe la care au amanetat frumoasa noastră țară, România!

Dacă nu punem piciorul în prag, dacă nu ne unim să facem ce trebuie pentru țară, avem toate șansele să ajungem să trăim mai rău decât șobolanii, suntem vânați din toate părțile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *