Cumpara sau inchiriaza transpalete de la Vectra

Pentru spatiile de lucru de mici dimensiuni, dar care opereaza cu marfuri de dimensiuni sau greutati mari, sunt necesare anumite mecanisme care sa faciliteze munca angajatilor. In aceasta categorie se incadreaza si transpaletele care servesc la deplasarea pe distante mici a pachetelor si a altor tipuri de marfuri si materiale. Cere oferta pentru transpalete manuale de la Vectra si beneficiaza de cel mai bun pret!

Descopera variantele oferite de Vectra

Dat fiind faptul ca fiecare domeniu de activitate este diferit si vizeaza sarcini distincte, este important ca echipamentele din dotare sa se plieze pe acestea. Asadar, la Vectra vei putea oscila intre trei variante de transpalete, astfel incat sa o poti alege pe cea care se dovedeste a fi cea mai utila. Ai la dispozitie transpalete manuale, transpalete manuale cu cantar si transpalete manuale cu catarg, atingand sarcina utila maxima de 2500 kg si o inaltime de pana la 200 m.

Fiecare model este echipat conform cerintelor de lucru. Cea prevazuta cu cantar au o capacitate de ridicare de pana la 2000 de kg. Functioneaza pe baza de baterii de tip AA 1,5V, ceea ce asigura o perioada indelungata fara intreruperi. In cazul celei cu catarg, greutatea maxima care poate fi ridicata atinge doar 1000 kg, fiind un model destinat spatiilor reduse, cu o capacitate nu foarte mare de lucru, fiind cel mai usor de manevrat si deplasat dintre toate cele trei.

Au roti din poliuretan pe fiecare furca, acestea fiind foarte stabile si aderente pe suprafetele pe care merg, in timp pe sub timona sunt dispuse alte doua roti din cauciuc. Acestea faciliteaza deplasarea in conditii de maxima siguranta, indiferent de conditiile de lucru.

Sunt configurate in asa fel incat sa asigure o utilizare constanta, fara intreruperi. Sunt usor de folosit, fiabile, robuste, dar totusi usor manevrabile. Fiecare detaliu a fost gandit in asa fel incat cel care o utilizeaza sa nu depuna foarte mult efort, in timp ce nivelul de productivitate atins sa fie unul cat mai inalt.

Servicii adaptate nevoilor clientilor

Pentru ca de multe ori, un astfel de echipament poate fi util doar pentru o perioada determinata, cumpararea lui nu este cea mai rentabila solutie. Din acest considerent, la Vectra ai la dispozitie si servicii de inchiriere. Este necesar sa faci doar un simplu calcul al costurilor raportate la perioada de utilizare si sa descoperi care dintre cele doua optiuni este cea mai avantajoasa pentru situatia ta.

De asemenea, daca te decizi sa cumperi, poti opta fie pentru o transpaleta noua, fie pentru un model la mana a doua. Cea de-a doua optiune are si avantajul financiar, pe langa cel al calitatii, fiind cea mai buna solutie pentru majoritatea lucratorilor.

Cu Vectra ai parte de calitate si profesionalism la cele mai inalte cote!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *