Cumpara transpaleti electrici de calitate de pe Jungheinrich.ro

Cu totii stim cat de greu este sa incarcam rafturi in depozite, in magazine sau sa incarcam/descarcam tiruri sau dube. Aceste operatiuni necesita multa rabdare iar in lipsa unor utilaje profesionale adecvate pentru greutatea acestora, ne confruntam cu foarte multa munca fizica iar productivitatea poate scadea. Folosirea unui transpalet manual duce la dureri de spate, deoarece este necesar ca operatorul sa depuna o forta de impingere si tragere mult mai mare pentru manevrare iar acesta impune si o greutate limitata a sarcinii.

Transpaletii electrici ne vin in ajutor si ne salveaza de toate aceste probleme, astfel efortul fizic este eliminat, riscul de ranire al celor care le manevreaza este semnificativ scazut, transpaletii fiind ideali pentru manevrarea marfurilor grele in depozitele industriale; sunt eficienti din punct de vedere energetic, ofera confort operatorului si creste productivitatea. Un alt plus pe care il are utilizarea acestui echipament este faptul ca nu sunt necesare foarte multe abilitati sau experienta pentru utilizarea lui.

In alegerea unui transpalet trebuie avute in vedere numeroase aspecte in functie de destinatia utilizarii (companii de transporturi de marfuri, depozitele de marfuri, lanturi de magazine) sau de disponibilitatea financiara.

In timp ce unii dintre acesti consumatori sunt interesati de viteza, manevrabilitate, capacitatea de incarcare si usurinta in utilizare a unui transpalet, altii cauta un echipament mai simplu care sa realizeze aplicatiile de transport a sarcinilor si care sa nu presupuna costuri ridicate de intretinere. De aceea pe piata acestui produs exista numeroase variante in alegerea unui transpalet.

De ce merita sa achizitionezi un transpalet electric in locul celui manual?

Daca nu ai mai fost pus in postura de a alege astfel de utilaje, termenii ti s-ar putea parea putin cam dificili. In realitate, insa, lucrurile nu stau deloc asa. Transpaletii electrici au la baza un sistem care usureaza munca manipulatorului, in timp ce transpaletii manuali sunt mai dependenti de persoana care va manevra acest utilaj.

Amandoua tipuri de transpaleti sunt eficienti, dar fiecare client trebuie sa-si aleaga produsul potrivit in functie de nevoile pe care le intalneste. Daca antreprenorul isi propune sa eficientizeze la maxim fiecare proces din cadrul companiei, atunci un transpalet electric ar putea fi solutia potrivita.

  • Transpaletii electrici sunt variante complet automate ale modelelor de transpaleti manuali dar sunt si mai mari;
  • Exista variante care au si platforma pentru operator;
  • Asigura o coborare/ urcare lina a incarcaturii daca este folosit corespunzator;
  • Pot avea si functie de cantarire;
  • Deoarece sunt automati si sunt prevazuti cu ridicarea asistata electric, utilizarea de transpaleti electrici va reduce riscul aparitiei de accidente intr-o masura mult mai mare decat in cazul celor manuali.
  • Poti alege un transpalet din otel inoxidabil daca lucrezi intr-un mediu coroziv pentru a-i prelungi durata de viata;
  • Veti gasi modele de dimensiuni mici, dar si de dimensiuni mai mari. In functie de sarcinile pe care trebuie sa le efectuati veti gasi un transpalet electric care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.
  • Un sistem electric complet permite unui transpalet sa ridice si sa coboare greutati mult mai mari si sa se deplaseze prin depozit.
  • Poti alege un produs cu nivel redus de zgomot, mai ales in cazul in care desfasori activitati pe timp de noapte sau poti alege un transpalet cu sistem de ridicare rapida in cazul in care ai voie sa economisesti si timp.
  • Intr-un loc cu activitate intensiva, utilizarea unui transpalet electric va reduce semnificativ timpul operational, permitand angajatului sa se deplaseze pe distante mai mari cu pauze mai scurte.

Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere faptul ca pretul de achizitie pentru transpaletii electrici va fi mai mare in comparativ cu cei manuali sau semi-electrici si ca operatorii trebuie sa fie instruiti si certificati in functie de normele si reglementarile in care isi desfasoara activitatea.

De unde poti achizitiona transpaleti electrici?

Achizitionarea unui astfel de utilaj este o investitie importanta pentru afacerea ta si vrei sa te asiguri ca o faci in siguranta de la comercianti avizati. Jungheinrich este liderul Mondial al pietei de tehnologie de stivuitoare, depozitare si manipulare a materialelor. Inca din 2008 poti achizitiona produsele lor de top, de o calitate inalta si la un pret foarte bun de pe Jungheinrich shop. Pun un mare accent pe oferirea unui serviciu de calitate. Si-au castigat renumele si aprecierile clientilor in acesti multi ani de experienta. Catalogul lor de produse este unul foarte bogat si se gasesc variatele pentru cele mai potrivite nevoi ale fiecarui utilizator, totul intr-un singur loc, la un click distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *