cursuri engleza copii

Cursuri de engleza pentru copii – o activitate care relaxeaza sau care ii incarca programul?

In mod general, cand te gandesti sa cauti o activitate extracurriculara pentru copilul tau, gandul iti fuge, mai degraba, catre un sport (fotbal, baschet, inot etc) decat catre cursuri engleza copii. Insa te-ai gandit vreodata ca poate copilul tau este mai atras de sportul mintii decat de efortul fizic?

Cu toate ca, in mod normal, participarea la un program de invatare ar insemna aglomerarea programului copilului, este posibil ca pentru copilul tau participarea la cursuri de engleza pentru copii sa fie relaxanta si mediul care sa-l ajute sa se dezvolte si sa se deconecteze de la rutina zilnica.

Centrul de limba engleza Flying Colours iti propune un program de invatare care foloseste tehnici si metode de ultima generatie, ce pun accentul pe comunicare si invatarea intr-un mod distractiv si atractiv.

Cum se desfasoara orele in cadrul unor cursuri de engleza pentru copii?

In cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours, profesorii pun accentul pe dezvoltarea copiilor intr-o maniera activa, care sa-i provoace, dar care sa le fie confortabila.

cursuri engleza copii
cursuri engleza copii

Orele de curs se desfasoara in grupuri de 8-10 elevi, suficient de multi astfel incat sa poata participa interactiv la toate cursurile, insa suficient de putini incat sa beneficieze de atentia profesorilor. Grupurile sunt formate in functie de varsta copilului si de nivelul de cunostinte, astfel incat sa nu se simta intimidat sau stingherit de ceilalti participanti la cursuri de engleza pentru copii.

Profesorii propun copiilor o programa in care activitatile de role play sau prezentare de proiecte sunt ocaziile perfecte in care acestia sa isi poata exersa informatiile teoretice si de gramatica insusite. Jocurile de rol si dezbaterile din cadrul orelor sunt provocatoare si se realizeaza intr-un cadru prietenos si informal, care sa-l ajute pe copil sa invete fara a se simti intimidat. Totodata, acestea vor reusi sa-l faca sa se desprinda de rutina zilnica si sa se relaxeze prin invatare.

Oportunitatea de a cunoaste alti copii de aceeasi varsta si cu interese similare reprezinta un beneficiu colateral al acestor cursuri de engleza. Faptul ca va lega prietenii si isi va face cunostinte noi il va ajuta pe copil sa se simta integrat si ii va creste stima de sine.

De asemenea, dezvoltarea abilitatii de a comunica spontan, exersata in cadrul jocurilor de rol, a prezentarilor si dezbaterilor, il va ajuta pe copil sa capete incredere in el. Cresterea stimei de sine si castigarea increderii in libertatea de exprimare (fie in engleza, fie in romana) sunt doua dintre atuurile care vor conduce la scaderea nivelului de stres resimtit de copil la scoala – deziderat specific activitatilor extracurriculare.

In concluzie, cu toate ca poate nu te-ai fi asteptat, participarea la cursuri engleza copii nu este numai despre invatare, ci despre insusirea tuturor notiunilor specifice oricarui tip de sport: incredere, relaxare, responsabilitate, dezvoltare etc.

In cazul in care copilul tau a incercat o multime de sporturi, insa nu s-a regasit in niciunul, poate nu asta este modalitatea lui de relaxare. Solicita o evaluare de nivel pentru copilul tau si inscrie-l la cursuri de engleza. Ajuta-l sa-si descopere pasiunea de a invata si de a se relaxa alaturi de copii de varsta si nivelul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *