Daca detii o firma, renteaza sa apelezi la inchirieri auto in Bucuresti pe termen lung pentru parcul auto?

Detii sau administrezi o firma? Atunci poti apela cu incredere la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti in locul unui parc auto. In acest fel, beneficiezi de costuri reduse si nenumarate avantaje, care te ajuta sa te dezvolti armonios in timp. Investeste in companie aceste resurse financiare pe care le economisesti, pentru ca fiecare banut conteaza, mai ales daca te afli la inceput de drum.

Mediul online abunda in tot mai multe firme de inchirieri auto Bucuresti, insa nu toate se ridica la nivelul celor mai exigente cerinte. Este nevoie sa verifici cu atentie ofertele pentru a identifica solutia optima pentru tine. Un exemplu foarte bun este compania focusrent.ro.

Cand este avantajos sa inchiriezi o masina pe termen lung?

Daca trebuie sa participi la o intalnire de afaceri sau la un teambuilding in mod frecvent, poti inchiria un autoturism pe care sa-l folosesti la nevoie. Apeleaza la serviciile de inchirieri auto Bucuresti si beneficiaza de preturi excelente.

Nu merita sa investesti bani intr-o masina noua, pentru ca ii scade pretul imediat dupa ce a intrat in folosinta si trebuie sa te preocupi mereu sa platesti asigurarea sau rovineta, ori de cate ori pleci in deplasare.

Acum nu mai trebuie sa iti faci niciun fel de griji, pentru ca la Focus Rent nu exista taxe ascunse, iar toate masinile beneficiaza de asigurare auto. In plus, echipa specializata se ocupa si de schimbarea anvelopelor de vara si iarna, in functie de sezon. In cazul in care apar defectiuni pe parcursul drumului, masina avariata este inlocuita imediat cu una in perfecta stare de functionare. Focus Rent iti acorda in permanenta servicii de asistenta rutiera, precum si de mentenanta, ceea ce il transforma in partenerul perfect de transport.

De ce merita sa colaborezi cu o echipa experimentata?

Aceasta companie specializata in inchirieri auto din Bucuresti iti pune la dispozitie servicii inegalabile la cele mai bune preturi de pe piata. Aici ai certitudinea ca lucreaza profesionisti cu experienta, care sunt in masura sa gestioneze in mod eficient orice situatie nou aparuta. Experienta acumulata in peste 10 ani de activitate ii ajuta sa ocupe un loc de top in randul chiar si celor mai pretentiosi clienti.

De-a lungul timpului, echipa s-a confruntat cu diverse situatii si a reusit sa gaseasca cea mai buna solutie, care sa se plieze perfect nevoilor si cerintele clientilor. In functie de evenimentul la care participi, iti poti inchiria o masina din categoria economy, luxury, 4×4, cand trebuie sa strabati drumuri mai greu accesibile sau microbuze, cand e necesar sa transporti un numar mai mare de persoane. Masinile din dotare provin de la cele mai apreciate companii mondiale, si-anume: BMW, Mercedes, Audi si altele.

inchirieri auto Bucuresti

Toate autoturismele din cadrul firmei de inchirieri auto din Bucuresti sunt foarte bine intretinute si au toate reviziile tehnice la zi. Acestea sunt atent inspectate inainte de a pleca la drum, pentru ca profesionistii pun intotdeauna siguranta pasagerilor pe primul loc. In plus, masina se livreaza cu un plin de combustibil, iar beneficiarul poate parcurge distanta dorita, fara sa fie constrans in vreun fel de o limita impusa.

Beneficiul suprem consta in faptul ca pretul scade vizibil cu cat perioada de inchiriere este mai mare, de aceea inchiriatul pe termen lung este si mai avantajos. Pentru a afla mai multe detalii suplimentare, acceseaza imediat site-ul focusrent.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.