Dan Puric și Adrian Naidin vă invită la spectacolul „Măturătorii Raiului” – O seară plină de magie și emoție

Dan Puric și Adrian Naidin, doi artiști de geniu și își dau întâlnire într-un spectacol unic, „Măturătorii Raiului”, ce promite să aducă o doză de magie și emoție într-o nouă ediție specială de Crăciun.

Pe 23 decembrie cu începere de la ora 19.30, Sala Luceafărul din București vă găzdui un spectacol emoționant. Spectatorii vor afla povești prea puțin auzite despre Crăciun și minunile sale, vor cânta împreună cu Adrian Naidin colinde romanești transpuse pe alte meridiane ale cântecului și se vor bucura împreună de Miracolul Nașterii Domnului alături de invitați speciali.

„Măturătorii Raiului”, sugerează un spectacol plin de autenticitate și profunzime, în care cei doi artiști își împletesc talentele pentru a crea o experiență de neuitat. Fie că vorbim despre momente de umor fin sau despre interpretări muzicale încântătoare, acest concert promite să atingă corzile sensibile ale publicului. Spectacolul este o poveste ce captivează din prima clipă. Artiștii întră în rolul unor măturători cerești, însărcinați să pregătească potecile cerurilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Povestea îi va purta pe spectatori pe aripile tradiției către un tărâm de vis.

Adrian Naidin, compozitor și interpret cu o voce inconfundabilă, adaugă un element muzical de excepție evenimentului. Cântecele sale transmit emoție și poveste, completând perfect atmosfera festivă a sărbătorilor. Artistul a cărui muzică este la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă, a pregătit și în acest an o salbă de colinde și multe alte surprize muzicale.

Dan Puric, celebru actor, regizor și scriitor, este cunoscut pentru prestațiile sale captivante și pentru capacitatea de a aduce în fața publicului atât umorul, cât și profunzimea într-o manieră unică. Cu o carieră bogată în teatru și film, Dan Puric a pregătit o poveste despre poveștile de Crăciun, condimentată cu mult umor și bucurie de viață.

Cu o abordare autentică și plină de căldură, Dan Puric și Adrian Naidin pregătesc o seară de neuitat pentru întreaga familie. Atmosfera caldă și mesajele pline de înțelepciune vor face din acest concert un moment cu adevărat special. Spectacolul „Măturătorii Raiului”, o parabolă despre tradiția și spiritul Crăciunului Românesc, este unul dintre evenimentele pe care nu trebuie să le ratați în ajun de Crăciun! Un eveniment ce promite să încălzească sufletele și să aducă bucurie în inimile tuturor!

Bilete pe salaluceafarul.ro, iabilet.ro, bilet.ro, ticketstore.ro și la sala de spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *