David Rocco gătește ca la mama acasă la TV Paprika

Noua serie delicioasă debutează la TV Paprika pe 14 august, de la ora 17:30, și va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, cu câte două episoade.

În „David Rocco: Ca la mama acasă”, îndrăgitul bucătar invită telespectatorii în propria sa bucătărie, unde va împărtăși rețete pline de inspirație și va pregăti mâncăruri tradiționale cu

familia și prietenii, pe fondul unor conversații sincere. Musafirii, care sosesc din toate părțile lumii, împărtășesc pasiunea lui David pentru mâncare și viață, astfel încât vom asista la sesiuni de gătit cu adevărat plăcute și pline de intimitate și autenticitate.

Temele episoadelor sunt extrem de variate și aduc o perspectivă proaspătă – aburindă – asupra a tot felul de rețete și filozofii legate de mâncare. Deși mare parte din episoade se concentrează pe elemente ale bucătăriei italiene – specialitatea lui Rocco –, precum uleiul de măsline, cucina povera, pizza, mozzarella și burrata, acestea sunt bine echilibrate de alte delicii culinare. Bucătării care nu sunt cunoscute la fel de bine ca cea italiană sunt de asemenea prezente în serie, cu focus pe mâncarea etiopiană, de exemplu. Un alt episod vrea să distrugă stereotipurile despre mâncarea vegană și să demonstreze că aceasta este pur și simplu mâncare, nu neapărat ceva distinct de alte tipuri de mâncăruri.

Paste și antipasti, amintiri din copilărie și multe altele, toate sunt prezente în acest sezon al show-ului canadian „David Rocco: Ca la mama acasă”, în care felurile delicioase sunt mereu acompaniate de discuții interesante despre ce loc are mâncarea în viețile noastre.

David Rocco este un bucătar canadian, autor a patru cărți de bucate („Avventura”, „David Rocco’s Dolce Vita”, „Made in Italy” și „David Rocco’s Dolce Famiglia”) și gazda a nenumărate programe culinare. David își aduce pasiunea pentru mâncare și pentru viața în milioane de bucătării din lumea întreagă, prin programele de televiziune pe care le găzduiește, difuzate în peste 150 de țări: „David Rocco’s Dolce Vita”, „David Rocco’s Amalfi Getaway”, „David Rocco’s Dolce India” și „David Rocco’s Dolce Napoli” sunt toate o combinație perfectă de mâncare, călătorii și o sărbătorire a la dolce vita.

Rocco, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în orașul Scarborough, statul Ontario din Canada. Părinții săi au imigrat în Canada din Napoli, în anii ‘50. A apărut în show-uri și concursuri culinare precum „Top Chef Canada” și „Iron Chef America”. Are și propriul brand de vinuri, care-i poartă numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *