De ce CSR-ul și sustenabilitatea corporativă sunt elemente esențiale într-o campanie de comunicare? Află de la TUDOR Communications

Realizarea unei campanii de PR necesită multă muncă de echipă, research și înțelegere a brandului și a intențiilor sale. Întreg procesul are același obiectiv final care poate fi îndeplinit doar prin parcurgerea unor etape bine pusă la punct. Comunicarea corporativă este un element esențial pentru conturarea unei imagini puternice și favorabile a brandului în raport cu publicul țintă, dar și cu întreaga societate în care activează și asupra căreia are impact. TUDOR Comunications include în abordarea sa de PR și elemente de comunicare corporate care pot avea un impact major asupra rezultatelor finale.

Ce înseamnă comunicarea corporate?

Etica este principala valoare care definește această latură a comunicării. CSR-ul și sustenabilitatea corporativă au ca principal obiectiv asigurarea faptului că brandul în cauză activează și funcționează în baza unor norme etice bine reglementate care garantează faptul că fiecare acțiune are intenții bune și are un impact pozitiv asupra comunității în general. Prin comunicare corporativă se asigură crearea unei imagini favorabile brandului, derivată din acțiuni concrete pe care le demarează în raport cu categoriile de stakeholderi pe care le vizează.

Când este necesar să optezi pentru o asemenea abordare?

De preferat este ca această latură a comunicării să fie inclusă în majoritatea campaniilor de PR desfășurate. Este o chestiune cu impact pe termen lung și care ajută în mod direct la conturarea unei reputații pozitive, element esențial pentru ca un brand să aibă succes. De asemenea, poate reprezenta și un factor de diferențiere față de concurență, lucru care te poate ajuta să ajungi mai ușor în topul preferințelor publicului tău țintă.

De ce să alegi colaborarea cu TUDOR Communications?

TUDOR Communications este o agenție de marketing și PR cu vastă experiență în tot ceea ce presupune procesul din spatele creării unui brand de succes. Cu numeroase titluri la activ și zeci de colaborări reușite, este echipa care te poate ajuta să îți atingi obiectivele într-un timp foarte scurt prin conturarea unei scheme de lucru personalizată în funcție de cerințele tale.

Profesionalismul, creativitatea și inovația, promptitudinea și capacitatea de reacție la fiecare element nefavorabil sunt principalele valori datorită cărora campaniile care iau contur au o rată ridicată de reușită.

Dacă îți dorești să dai startul unei astfel de colaborări, trebuie doar să completezi formularul pe care îl găsești pe site, iar un reprezentat te va contacta pentru a pune la punct toate detaliile și a stabili o primă întâlnire de familiarizare. Ideile și preferințele tale au o mare importanță în conturarea strategiei și tocmai de aceea te afli întotdeauna în punctul central de la care pleacă fiecare acțiune.

Obții o reputație pozitivă, notorietate și o poziție favorabilă în topul preferințelor publicului tău țintă cu Tudor Communications!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *