De ce este avantajos sa cumperi piese auto second hand?

Daca detii un autoturism Mecedes insa s-a defectat si nu iti permiti sa achizitionezi piese noi pentru a-l repara, singura solutie posibila este sa alegi o anumita firma care de ocupa cu dezmembrari Mercedes , caci aici vei gasi piese auto second hand de calitate foarte buna, dar mai ales, piese originale, care se potrivesc perfect masinii respective.

Aceste firme de dezmembrari functioneaza datorita unui mecanism foarte simplu, si anume reprezentantii firmei cumpara masini in stare foarte buna sau putin lovite, la preturi foarte mici, ca mai apoi sa fie dezmembrate , iar piesele  astfel obtinute sunt valorificate .

Astfel, de cele mai multe ori, masinile sunt cumparate din diverse tari europene la preturi foarte mici, iar piesele vandute separat reusesc sa aduca firmei un profit substantial.

Piesele care raman in urma dezmembrarii masinii si care ajung sa fie valorificate, sunt supuse unor controale amanuntite, sunt reconditionate si sunt pastrate apoi in cele mai bune conditii pana ajung sa fie vandute.

Chiar daca sunt piese auto second hand, acestea sunt vandute impreuna cu factura si cu o garantie de 3 luni, indiferent de produsul cumparat.

Cele mai cautate piese de catre client la aceste firme de dezmembrari auto sunt elementele de caroserie si de interior, care sunt foarte avantajoase sa fie cumparate de aici, caci este posibil sa se gaseasca in aceeasi culoare cu masina personala, deci nu mai este necesara vopsirea acestora.

Unul dintre cele mai bune locuri de unde pot fi achizitionate aceste piese auto second hand este prin intermediul site-ului  https://pieseautodindezmembrari.ro/ , preturile de aici fiind foarte accesibile si cele mai bune de pe piata. De asemenea, aici exista o gama foarte mare de piese auto, pentru diferite marci de masini, astfel incat sa se gaseasca aproape orice piesa se doreste, pentru a putea repara cat mai repede masina, indiferent de problema intampinata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *