De ce este Bilka cea mai buna alegere pentru acoperisuri?

Construiesti o locuinta noua sau renovezi una deja existenta? Daca da, cu siguranta te confrunti cu alegerea unui acoperis bun, dintr-un material cat mai potrivit. Sa nu mai vorbim de sistemul pluvial, foliile anticondens si bariera de vapor care sunt necesare, plus accesoriile. Atatea optiuni din care poti alege, insa trebuie sa iei decizia potrivita pentru ca e o investitie mare.

In acest sens, Bilka te poate ajuta. De 15 ani acestia s-au specializat pe furnizarea unor materiale cat mai bune si mai rezistente. De asemenea, au evoluat in timp, adaugand o gama larga de accesorii. Hai sa afli cum Bilka iti face viata mai usoara cand alegi un acoperis pentru locuinta!

Tigle si table potrivite pentru toate tipurile de acoperisuri

De departe cea mai importanta alegere cand vine vorba de acoperis. Trebuie luate in calcul multi factori precum greutatea, izolarea termica, durata de viata si convenienta acestora. Astfel, Bilka te poate ajuta cu urmatoarele tipuri de materiale pentru acoperis:

  • Tigla metalica

Acest tip de tigla are o durata lunga de viata, de minim 50 de ani. De asemenea, e rezistenta la mucegai si muschi, deci o sa ai de facut putine lucrari de mentenanta. E aproximativ de 10 ori mai usoara decat tigla clasica, deci o poti monta si pe case cu rezistenta mai mica. Si poti alege o multitudine de culori si tipuri de finisaje, cu garantii intre 10 si 30 de ani!

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute si apreciate invelitori. Este foarte versatila si rezistenta, iar Bilka o promoveaza cu multa incredere tocmai pentru ca fiecare proprietar de locuinta trebuie sa se bucure de confortul oferit de un acoperis rezistent si aspectuos.

  • Tabla Retro Panel

Aceasta e potrivita atat pentru cladirile comerciale cat si pentru casele moderne sau rustice. Se poate monta pe acoperisuri cu o panta de 8 grade. Avantajul acestora e ca se monteaza usor si rapid, insa sunt foarte estetice. Ca si in cazul tiglei metalice, Bilka are o gama larga de culori si finisaje, cu garantii intre 10 si 30 ani.

Acest tip de invelitoare este populara in randul constructiilor de institutii sau sedii ale companiilor care-si doresc sa transmita mai multa eleganta. Din punct de vedere al eficientei, este la fel de sigura ca fiecare invelitoare oferita de Bilka.

  • Tabla Retro Duo

E o combinatie intre tigla metalica si tabla Retro Panel. Are montaj similar cu tigla metalica, dar are aspectul placut al tablei Retro Panel. Acest tip de invelitoare e potrivit pentru casele moderne si e mai ieftin decat celelalte invelitori. La fel ca celelalte, are garantie intre 10 si 30 ani in functie de tipul de finisaj ales.

  • Tabla faltuita

Aceasta este foarte usor si simplu de montat, fiind o alegere buna atat pentru casele moderne, cat si pentru cele obisnuite. Se poate monta pe o panta de minim 3 grade, deci se poate monta si pe locuintele atipice. Garantia tot intre 10 si 30 de ani e, insa fata de celelalte ai si optiunea unei garantii de 20 de ani.

Sistemul pluvial si accesoriile

Fie ca vrei sau nu, ai nevoie de un sistem pluvial bun. Cele ieftine permit apei sa se scurga pe fatada cladirii sau sa inflitreze fundatia casei. Ei bine, cei de la Bilka iti ofera optiunea unui sistem pluvial din otel zincat la cald, avand straturi multiple care il protejeaza de ploi si coroziune. Acesta e usor de montat si se poate pune pe orice tip de acoperis, protejand casa si fundatia acesteia.

De asemenea, Bilka iti ofera accesorii pentru tigla metalica si tabla Retro Panel, cat si accesorii auxiliare si sisteme de fixare. Acestia au o gama larga din care poti alege, de la opritoare de zapada si diverse tipuri de coame pana la benzi butilice si pieptan pentru streasina.

Sa nu uitam de folia anticondens! E importanta pentru ca izolatia termica si structura acoperisului sa nu fie afectate de umiditate. Capteaza vaporii de apa si protejeaza podul casei ca sa reziste mai mult. Bilka iti ofera o gama de folii diferite, in functie de preferintele si nevoile tale.

Si, daca ai nevoie si de fereste, Bilka te ajuta sa nu faci inca un drum in plus. Acestia iti ofera diverse fereste pentru mansarda, fiecare avand specificatii si avantaje pentru acoperis.

Daca vrei sa te documentezi mai mult despre cum iti poti construi acoperisul perfect de la A la Z, intra pe site-ul Bilka.ro. O sa gasesti tot ce ai nevoie! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *