De ce metode te poti folosi pentru a depista camerele ascunse? 

Cu atatea dispozitive de spionaj pe piata, precum microfoanele si camerele ascunse, nu este de mirare ca exista oameni care au senzatia ca sunt vesnic urmariti, chiar daca de multe ori nu este cazul. Totusi, pentru a se linisti, exista diverse metode de care se pot folosi incat sa afle daca in preajma lor se afla sau nu obiecte de spionaj. 

Uita-te bine in camera. Vezi ceva neobisnuit? 

Dispozitivele de spionaj pot lua forma unor obiecte de zi cu zi, in care nimeni nu ar banui ca se ascunde o camera de filmat. Mai mult decat atat, ele se comporta exact ca lucrurile pe care le infatiseaza, asa ca daca intr-un ceas digital este ascunsa o camera, el va afisa in continuare ora si alte informatii similare. Alte exemple de obiecte ce pot fi dispozitive de spionaj sunt ceasul de mana, odorizantul de camera, biblioraftul, stiloul etc. 

Foloseste-ti telefonul mobil pentru a depista posibilele camere 

Exista doua modalitati prin care telefonul mobil poate fi utilizat pentru a depista camerele ascunse. Pe de-o parte, utilizatorii de android sau iOS au posibilitatea de a descarca tot felul de aplicatii care sunt concepute astfel incat sa detecteze camerele ascunse. O a doua metoda este ca persoana in cauza sa vorbeasca la telefon si sa se plimbe prin camera, deoarece dispozitivele ascunse vor perturba semnalul. 

Foloseste detectoare de camere si microfoane 

Chiar daca o camera bine ascunsa va putea sa treaca de primii doi pasi, ea va fi recunoscuta imediat de un detector camere, creat in mod special pentru a face acest lucru. Aceste dispozitive vin cu niste functii speciale, precum modul de paza, in care sunt analizate in mod continuu frecventele din incapere, modul sweep, search si digital signals.

In cele din urma, dorinta unei persoane de a se proteja pe ea si pe familia ei nu reprezinta o incalcare a legii, asa ca cei care intentioneaza sa cumpere astfel de dispozitive nu trebuie sa-si faca griji in acest sens. Detectorul de camere nu bruiaza frecventele, deci nu va crea dificultati pentru nimeni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *