De ce nu este indicat sa inchiriezi rochia de mireasa, ci sa o cumperi

Deoarece pretul unei nunti obisnuite a crescut semnificativ in ultimii ani, multe mirese au inceput sa caute diverse modalitati de a economisi bani si de a avea in continuare nunta visurilor lor. O modalitate prin care unele mirese reusesc sa economiseasca putini bani pentru ziua lor cea mare este de a inchiria rochia de mireasa. Cu toate acestea, exista multe motive pentru care inchirierea unei rochii de mireasa ar putea sa nu fie cea mai buna idee.

​Iata de ce nu ar trebui sa inchiriezi rochia de mireasa si de ce ar fi mai bine sa o cumperi!

Ai la dispozitie optiuni limitate.

Daca alegi sa iti achizitionezi rochia de mireasa, poti alege dintre toate optiunile posibile la fiecare salon de mirese pe care il vizitezi. Magazinele de inchiriere, in schimb, nu au orice tip de rochie de mireasa, iar cele disponibile sunt pe anumite marimi.

Atunci cand cumperi rochia de mrieasa, aceasta este realizata pe marimea ta si pe gusturile tale, indiferent de pretentiile pe care le ai.

Nu o poti pastra.

Multe mirese dezvolta un atasament sentimental fata de rochiile lor de mireasa. Iar daca este pastrata in stare buna, aceasta ar putea fi folosita de generatiile viitoare sau transformata ulterior intr-o rochie obisnuita pentru o fiica sau nepoata. Daca esti o persoana sentimentala, inchirierea rochiei de mireasa ar putea fi un lucru pe care sa il regreti mai tarziu, deoarece va trebui sa o returnezi imediat dupa nunta.

Poate provoca stres inutil.

Nu multe viitoare mirese iau in considerare faptul ca livrarile si returnarile rochiilor inchiriate pot fi problematice. Daca o mireasa returneaza rochia prea tarziu, o alta mireasa nu va avea rochia pentru ziua ei cea mare. Acea mireasa fara rochie ai putea fi chiar tu! Pentru unele mirese, acest potential stres nu merita un pret mai mic.

Mai mult decat atat, daca alegi sa inchiriezi rochia de mireasa, va trebui sa ii porti o grija deosebita, deoarece daca o vei deteriora, va trebui sa platesti. Aceasta eventuala taxa in plus poate fi foarte stresanta.

Rochia de mireasa pe care o inchiriezi ar putea sa nu fie in cea mai buna conditie.

Cu cat au existat mai multe mirese care au purtat rochia pe care ai inchiriat-o, cu atat aceasta este mai uzata. Daca iti doresti sa porti o rochie de mireasa care sa arate impecabil, cu siguranta, cea mai buna varianta este sa o achizitionezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *