De ce persoanele mature sunt cele mai interesate de serviciile funerare?

Poate ca deja stiti si cunoasteti faptul ca majoritatea persoanelor mature, cele ce deja tind sau sunt in categoria persoanelor de varsta a treia sunt mult mai constiente de ultimul drum. Iar acest fapt nu este o posibilitate de a vedea adevarul altfel, ci este intradevar o certitudine pe care cei mai multi dintre varstnici o iau in calcul. Si cred ca probabil stiti deja ca pentru acestia sunt esentiale cateva aspecte pe care le puteti gasi in urmatoarele randuri:

  • sunt persoane ce isi traiesc viata dupa reguli foarte stricte;
  • isi doresc sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor care se intampla in viata lor;
  • Vor sa cunosca si sa stie ca au toate cele necesare la indemana pentru inmormantarea lor;

Aceste aspecte nu ar trebui sa ne trezeasca sentimente de mila ci mai degraba ar trebui sa constientizam faptul ca astfel de oameni sunt printre cele mai constiente persoane si in acelasi timp responsabile pentru ceea ce noi numim ultimul drum. De aceea nu ar trebui sa ne surprinda faptul daca o parte dintre aceste perssoane deja si-au contractat servicii funerare sau daca au cerut informatii suplimentare cu privire la aceste servicii firmelor de pompe funebre.

Iar asta pentru ca isi doresc sa lase in ordine toate lucrurile. Acesta este modul lor de a-si petrece ultima perioada si mai cu seama ei nu vor sa apeleze la apropiati in ultimul moment. Mai ales daca aceste persoane in varsta sunt orgolioase si isi doresc sa aiba parte de lucruri perfecte. De asemenea ei stiu foarte bine ca specialistii din cadrul firmelor de pompe funebre vor face toate lucrurile pe placul lor.

In plus acestia sunt mult mai usurati atunci cand stiu si se asigura ca toate dorintele lor vor fi indeplinite si nu vor sta sub semnul intrebarii. Ba mai mult decat atat sunt constienti ca oamenii dragi lor vor suferi in urma pierderii lor, si de aceea isi doresc si vor sa lase toate aceste chestiuni rezolvate sau pe cat posibil rezolvate. Este adevarat ca uneori realismul acestor persoane mature intrece orice asteptare si uneori ne infioram atunci cand ne gandim ca noi inca nu suntem capabili de ceea ce sunt in stare aceste persoane.

Poate ca situatia in sine este una care necesita o anumita maturitate si o anumita putere de caracter. Sau poate ca noua ne este greu sa vorbim intocmai despre ultimul drum intrucat noi vedem respectiva situatie si din alte unghiuri si perspective. Oricat de infricosatoare si oricat de mult ne-am crispa la auzul acestor aspecte nu trebuie sa uitam ca mai cu seama reprezinta o doza de curaj din partea oamenilor ce isi doresc sa lase totul rezolvat si sa nu se lase pe mana nimanui (in afara de specialisti) atunci cand vine vorba de ultimul drum si de toate cele necesare pentru acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *