De ce poarta femeile gentile de mari dimensiuni?

Foarte multe femei din ziua de azi aleg sa poarte genti dama foarte mari – de la cele corporatiste pana la mame sau chiar studente. De cele mai multe ori, daca le intrebi, acestea sunt satule de intrebari de genul “Nu este prea grea?”  sau “Ce poti sa cari intr-o genata atat de mare?”. Adevarul este ca, pentru cele ce poarta de obicei posete dama de mici dimensiuni sau pentru barbati, aceste intrebari apar instantaneu in mintea lor pentru ca nu inteleg aceste alegeri.

Motivele sunt cat se poate de simple si evindete, cel putin din punctul de vedere al celor care poarta astfel de genti supradimensionate.

  1. In primul rand este vorba despre utilitatea acestora. Pentru zilele stresante la locul de munca in care femeile au de transportat multe documente, contracte sau dosare, o astfel de geanta le poate transforma ziua dintr-una foarte stresanta, intr-una cel putin agreabila.
  2. In al doilea rand, pentru femeile-pieton, care nu vin la job cu masina personala, o geanta dama de mari dimenisuni este alegerea ideala. De ce? Pentru ca spre deosebire de soferite, ele nu isi pot lasa tableta sau laptopul pe bancheta din spate, nu isi pot lua haine de schimb, si nici nu isi pot lasa in torpedo trusa de machiaj. Toate acestea trebuie sustinute de geanta.
  3. Desi acest element este lasat la urma, el poate fi chiar unul dintre principalele motive pentru care femeile aleg gentile supradimensionate. Este vorba despre trend, despre moda. Daca vedetele sau bloggeritele le poarta, cu siguranta multe magazine online sau offline vor ramane intr-un timp foarte scurt fara stoc pentru gentile de mari dimensiuni.

Si vestea buna este ca, desi sunt mari si tendinta este de a crede ca si pretul lor este unul la fel de mare, de cele mai multe ori, acestea pot fi incluse in categoria genti dama ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *