Aboscare

De ce să alegi confortul unui cămin de bătrâni privat

Astăzi, mulți bătrâni locuiesc permanent în casele de bătrâni. Ritmul ridicat de viață, angajarea copiilor și a altor rude apropiate, lipsa unei îngrijiri adecvate, boli cronice și multe alte motive, îi fac pe mulți bătrâni să accepte să se mute la un cămin bătrâni în București. Există o concepție greșită comună, că trimiterea unei rude în vârstă la un azil de bătrâni, înseamnă a-l trăda într-o oarecare măsură. De fapt, plasarea unei persoane într-o astfel de instituție este, în primul rând, o manifestare de îngrijire. Trebuie înțeles că la un cămin de bătrâni în București, personalul are în permanență grijă de bătrâni, li se asigură toate îngrijirile medicale necesare și confortul, și li se organizează activități de agrement.

Dacă o persoană în vârstă are probleme grave de sănătate care o împiedică să aibă grijă de ea însăși, cum ar fi să-și pregătească propriile mese și să cumpere alimente, are nevoie de ajutor constant. Și trebuie să-i monitorizezi sănătatea. Este extrem de dificil să faci acest lucru în condiții normale de acasă, deoarece pentru asta trebuie să renunți la muncă și să-ți dedici toată viața îngrijirii acestei rude în vârstă. În astfel de cazuri, un cămin bătrâni în București îți vine în ajutor.

Alegerea unui cămin bătrâni în București

Atunci când alegi un cămin bătrâni în București pentru o rudă în vârstă, sunt luate în considerare în principal două opțiuni: un azil public și unul privat. Desigur, în unitățile private, nivelul de confort de locuit este ceva mai ridicat, dar totul depinde de situații specifice.

Înainte de a înscrie o rudă în vârstă la un azil de bătrâni privat, trebuie să petreci puțin timp și să alegi cea mai bună opțiune în care o persoană poate trăi cu adevărat confortabil și fericit. Atunci când alegi o instituție, trebuie să acorzi atenție mai multor puncte cheie.

Îngrijire completă și confort

Într-un azil de bătrâni bun, se acordă îngrijire rezidenților cu orice probleme de sănătate. Oamenii la bătrânețe se confruntă cu probleme grave de sănătate: pierderea vederii, paralizie, demență și multe altele. 

Profesionalismul personalului

Cel mai simplu mod de a afla despre profesionalismul personalului instituției, este de a citi recenzii și de a discuta cu persoane ale căror rude locuiesc de ceva timp în acest azil de bătrâni.

Nutriție

Calitatea alimentelor joacă un rol important în reabilitarea persoanelor în vârstă și în longevitatea acestora. Nutriția trebuie să fie completă și echilibrată. Cea mai bună opțiune este dacă este selectată o dietă specială pentru fiecare oaspete, ținând cont de problemele sale de sănătate.

Sănătate

Există cămine de bătrâni private pentru vârstnici cu personal medical de gardă. Ei se asigură că persoanele în vârstă își iau medicamentele la timp și, în acest caz, pot oferi îngrijiri medicale de urgență.

Cămin bătrâni în București – Beneficii

Un cămin bătrâni în București oferă multe beneficii pentru vârstnici:

  • Specializare largă – de la îngrijiri medicale la reabilitare după boli grave;
  • Îngrijire completă pentru persoanele în vârstă – sunt sub supraveghere constantă și nu trebuie să-și facă griji pentru nimic;
  • Personal atent si grijuliu – angajații căminului de bătrâni știu să aibă grijă de bătrâni și vor găsi un limbaj comun cu oricare dintre ei;
  • Mâncare de calitate;
  • Posibilitatea de a primi vizita rudelor;
  • Chiar dacă o persoană are probleme de sănătate, căminul de bătrâni îi oferă toată asistența și îngrijirea necesară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *