De ce sa alegi niste cercei stud cu diamante?

Sezonul nuntilor ne determina sa achizitionam niste cercei stud cu diamante

Esti in cautarea unei tinute pentru un eveniment important? Te gandesti cu ce sa o accesorizezi? Noi venim in sprijinul tau sa-ti aratam printer cele mai frumoase bijuterii si printer cele mai atent lucrate. Hai la Diamond Stories sa-ti aratam povestea noastra si sa-ti spunem care este parcursul bijuteriilor pe care le avem, pana ajung la tine.

O pereche de cercei stud cu diamante este atent lucrata si finisata pentru a ajunge in cele mai frumoase context alaturi de tine. Daca te-ai gandit vreodata ca nu poti atrage atentia prin intermediul unei perechi de cercercei, acum sa stii ca o vei face. Daca vei lua de la noi o pereche de cercei, toate privirile vor fi atintite catre tinuta ta.

De unde poti achizitiona cele mai frumoase bijuterii?

cercei stud cu diamante

Daca vrei sa faci un cadou iesit din tipar, hai la Diamond Stories sa cumperi o pereche de cercei stud cu diamante Gandeste-te la cele mai dragi persoane si hai sa vezi toate modelele noastre de bijuterii. Toate culorile la care te gandesti, cu cele mai frumoase modele si toate tipurile de metale pretioase. Cu ajutorul acestor cercei stud cu diamante, ai cele mai frumoase amintiri.

Diamantele sunt minerale naturale care sunt, de asemenea, pietre apreciate.

Cuvantul diamant provine din cuvantul grecesc adamas, care se traduce prin invincibil, indestructibil sau ferm. Plinius din limba latina da si safirului acelasi nume. In sanscrita, vajira este numele pentru orice lucru greu; in India, se numea irra. Cuvantul slav „al-maz” provine din cuvantul arab „al-mas”, care inseamna „cel mai greu”. Acesta este numele pe care l-au dat unui diamant, deoarece este considerat cea mai dura piatra pretioasa.

Diamantele se formeaza in Pamant la adancimi mari – aproximativ 150 de kilometri sub suprafata. La aceste temperaturi si presiuni, ele cresc in cristale cu modele hexagonale. Aceste cristale se numesc Lonsdaleite, iar un carat din el cantareste 0,200 de grame. Cand cresc alaturi de alte roci, se gasesc in Peridotite sau Eklogite; cu toate acestea, atunci cand sunt gasite in vulcani, se gasesc in Kimberlit si Lamproit. Un carat de diamant cantareste 0,200 de grame, ceea ce echivaleaza cu 1/5 dintr-un gram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *