De ce sa alegi un calculator second hand pentru sediul business-ului tau

calculator_second_hand

Daca esti un antreprenor aflat la inceput de drum si vrei sa iti dotezi sediul afacerii cu calculatoare, cea mai inteleapta decizie pe care o poti lua este sa achizitionezi calculatoare second hand.

Daca ti-ai deschis un business de putin timp, cu siguranta doresti sa iti gestionezi cat mai atent cheltuielile si sa nu irosesti sume mari de bani, care ti-ar putea afecta profitul. Un calculator second hand nu va reprezenta niciodata o “gaura” in bugetul tau, din urmatoarele motive:

1. Este ieftin. Un calculator second hand este chiar si de 2-3 ori mai ieftin decat unul nou, desi nu difera foarte mult de acesta la capitolul aspect si performante. Daca apelezi la un furnizor de echipamente IT cu o experienta indelungata si numai recenzii pozitive din partea clientilor, asa cum este Interlink, vei obtine calculatoare second hand performante, cu un aspect care nu prezinta semne de uzura.

2. Are o durata de viata indelungata. Calculatoarele second hand provin, de obicei, din randul modelelor de business de la branduri recunoscute la nivel international, printre care Acer, Bluechip, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Hyundai, Lenovo, NEC si Osborne. Astfel, ai garantia unui produs fiabil, care nu se va defecta iremediabil dupa cateva luni de folosire intensa.

In plus, un calculator second hand are si alte avantaje:

3. Oferta foarte variata. De obicei, magazinele oficiale si reprezentantele brandurilor internationale au in oferta lor un numar limitat de modele de calculatoare. In schimb, in cazul calculatoarelor second hand, poti gasi zeci de modele de la acelasi producator, din care il poti alege pe cel potrivit preferintelor si nevoilor tale.

4. Garantie indelungata. De obicei, calculatoarele second hand au o garantie standard de 12 luni. Aceasta poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

5. Upgrade-uri ieftine. Daca nu esti pe deplin multumit de performantele calculatorului second hand, il poti imbunatati atat pe partea de hardware, cat si software. La Interlink, beneficiezi de urmatoarele posibilitati de upgrade:

software: licenta Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Windows 8.1 Pro, licenta Kaspersky Anti-Virus 1 an;

hardware: DDR II 4 GB, HDD 160 GB – 2 TB, SSD 120 – 240 GB;

garantie PLUS: intre 1 an si 4 ani garantie PLUS;

alte upgradeuri: mouse optic, tastatura noua.

6. Alte avantaje. Daca alegi sa achizitionezi un calculator second hand de la Interlink, vei beneficia si de urmatoarele avantaje:

transport gratuit la comenzi de peste 150 de Lei;

livrare rapida in toata tara, in maximum 48 de ore;

drept de retur in 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a cumpara si alte produse de pe site.

La Interlink gasesti calculatoare second hand cu procesoare de la Intel Pentium 4 la Intel Core i7, cu o frecventa intre 1,80 GHz si 3,70 GHz si o capacitate HDD intre 120 GB si 2 TB. In plus, memoria RAM variaza intre 1 GB si 64 GB, iar formatul calculatoarelor este Desktop, Mini Tower, MT/Tower, SFF/Desktop, Small Form Factor, Tower sau USDT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *