De ce sa apelati la operatia de hernie de disc?

Daca aveti in vedere o astfel de operatie hernie de disc Bucuresti, trebuie sa cunoasteti cateva aspecte inainte de a opta pentru aceasta procedura. Aceasta operatie consta in a inlatura hernia de disc care comprima una sau mai multe radacini nervoase. Aveti in vedere ca aceasta operatie este recomandata cu precadere unor anumiti pacienti.

Cand este recomandata o operatie hernie de disc?

O astfel de operatie hernie de disc Bucuresti este ideala in special pentru parcientii care au si o simptomatologie care nu se amelioreaza dupa o perioada de 6-8 sapatamani de la tratamentul medicamentos. Acestia trebuie sa aiba in vedere o astfel de operatie. Tratamentul chirurgical al herniei de disc se face in momentul cand exista un deficit motor sau senzitiv semnificativ. In aceste doua situatii este foarte important ca pacientul sa ia in calcul aceasta operatie.

Daca pacientul ajunge sa nu-si mai poata misca mana sau piciorul, atunci este momentul pentru care el trebuie sa aiba in vedere o astfel de operatie. De asemenea, daca pacientul nu isi mai poate misca piciorul din cauza faptului ca acesta este amortit, atunci se impune din nou o astfel de operatie de hernie de disc.

Optand pentru o operatie hernie de disc Bucuresti, pacientul va trece peste problemele cu care se confrunta. In acest fel, nervul se va putea decomprima mai rapid. Se vor reduce in acelasi timp si efectele secundare datorate faptului ca nervul este comprimat. Mai aveti in vedere si faptul ca in situatia in care nervul este comprimat o perioada mai lunga de timp, va fi mult mai greu sa se recupereze functia sa. Este asada o idee buna sa rezolvati aceasta problema intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa reusiti sa treceti peste ea si sa nu mai aveti probleme din acest punct de vedere.

Daca pacientul nu-si mai poate misca unul sau ambele picioare, atunci aceste simptome sunt si cele care il determina pe medic sa recomande o astfel de operatie. Un asftel de sindrom este caracterizat prin amorteli in zona perineala. De asemenea el mai este caracterizat si printr-o disfunctie sfincteriana urinara sau intestinala.

Procedura in sine presupune o incizie. Imediat ce aceasta incizie a fost facuta are loc patrunderea prin planul muscular, astfel incat sa se ajunga la coloana vertebrala. Se inlatura in acest fel o parte din ligament, patrunzandu-se pe langa nervul spinal, astfel incat hernia de disc sa fie tratata. In utlimii ani chirurgia aceasta a inceput sa devina chiar din ce in ce mai dezvoltata. Ea are o latura minim invaziva, de aceea multe persoane o au in vedere atunci cand se confrunta cu astfel de probleme. Este o idee buna sa tineti cont de o astfel de operatie. Chirurgul reuseste sa faca aceasta operatie, iar riscurile asociate ei sunt foarte reduse. El se foloseste de cele mai noi tehnologii, de aceea o astfel de operatie este una relativ usor de facut. Ea este o solutie buna pentru a scapa de durerile de spate, fiind indicata unor anumiti pacienti, mai multe detalii accesand: https://www.ortopedie-arcalife.ro/operatie-hernie-de-disc-lombara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *