De ce ar trebui sa apelezi la o firma de curatenie sector 1?

Nimeni nu poate contesta importanta unui spatiu curat. Indiferent daca este vorba de locuinta ta, de locul de munca sau de o institutie publica, un lucru este cert – acesta trebuie sa fie curatat si dezinfectat corespunzator.

Desi lipsa timpului poate reprezenta o problema, nu trebuie sa renunti la curatenia locului in care lucrezi sau locuiesti, din moment ce aceasta poate avea un impact semnificativ asupra sanatatii tale si a celor din jur. Mediul curat, fara praf sau acarieni este vital pentru un organism sanatos. Daca nu ai la dispozitie tot timpul necesar pentru a realiza o curatenie in profunzime, acum poti apela la Cleanas.ro, o firma de curatenie sector 1 de incredere, care va lasa orice spatiu curat ca lacrima.

Astfel, daca locuiesti in sectorul 1 al Bucurestiului sau oriunde in Capitala sau in judetul Ilfov, te poti lasa pe mana specialistilor Cleanas.ro. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, aceasta firma curatenie sector 1 se bucura de recomandarile celor cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la o firma de curatenie sector 1?

Exista mai multe beneficii de care vei avea parte in momentul in care alegi sa apelezi la serviciile specialistilor Cleanas.ro. Cateva dintre acestea ar fi:

  • Economisesti timp si te poti concentra pe alte activitati;
  • Ai parte de curatenie in profunzime, realizata de persoane cu experienta in domeniu;
  • Economisesti bani – preturile puse de firma de curatenie sector 1 Cleanas.ro sunt accesibile pentru orice buzunar!

Ce cartiere deserveste o firma de curatenie sector 1?

In cazul in care locuinta sau biroul tau se afla intr-unul dintre cartierele enumerate in continuare, inseamna ca poti beneficia de serviciile Cleanas.ro. Asadar, iata ce zone se afla in aria de acoperire a acestei firme: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana si multe altele!

Cand trebuie sa apelezi la o firma de curatenie sector 1?

In general, este recomandat sa efectuezi o curatenie generala cel putin o data pe luna, moment in care poti apela cu incredere la Cleanas.ro. Acestea fiind zise, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a solicita servicii de intretinere saptamanal. Iata care sunt optiunile puse la dispozitie de Cleanas.ro!

  • Curatarea canapelelor si fotoliilor;
  • Spalarea geamurilor si a oglinzilor;
  • Spalarea si detartrarea faiantei si a obiectelor sanitare din bai;
  • Curatarea prizelor, a corpurilor de iluminat si a intrerupatoarelor;
  • Stergerea prafului (inclusiv din locurile greu de accesat);
  • Dezinfectarea bailor;
  • Curatarea aragazului, hotei, cuptorului, frigiderului etc.

Cum contactezi echipa Cleanas.ro?

Ai hotarat ca ai nevoie de servicii de curatenie? Perfect, acum nu mai ramane decat sa contactezi firma Cleanas.ro! Din fericire, aceasta etapa este extrem de simpla si rapida. Intre orele 08:00 si 19:00, poti apela numarul de telefon 0723.330.602 sau poti utiliza sectiunea de Live Chat din cadrul platformei online pentru a contacta un reprezentant al echipei.

De asemenea, ai posibilitatea de a trimite un mesaj pe WhatsApp la acelasi numar de telefon ori de a expedia un email la adresa contact@cleanas. In cel mai scurt timp posibil, vei intra in legatura cu un reprezentant Cleanas.ro, alaturi de care vei stabili un program si un plan tarifar adaptat nevoilor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *