De ce sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto din Cluj, in loc sa calatoresti cu propriul autovehicul? Iata motivele!

Pentru ca municipiul Cluj-Napoca dispune de aeroport, vei avea surpriza sa constati ca – de foarte multe ori – biletele de avion sunt mult mai avantajoase ca pret, decat calatoria cu propriul tau autovehicul, atunci cand vii de la sute de kilometri distanta.

Este mai rentabil sa optezi pentru masini inchiriat Cluj, si pentru ca ai multiple atuu-uri de care nu poti beneficia atunci cand esti la volanul autoturismului propriu. Despre toate aceste avantaje si de ce merita – cu adevarat – sa conduci o masina inchiriata, afli din acest articol.

Nu ramai blocat in ambuteiaje si detii controlul asupra planurilor tale

In marile centre urbane, daca nu dispui de un autoturism cu care sa te deplasezi si folosesti mijloacele de transport in comun pe rutele cele mai comune ale orasului, risti sa pierzi foarte mult timp blocat, efectiv, in ambuteiaje. In plus, nu vrei reusi sa te bucuri – din plin – de libertatea de miscare, pentru ca vei depinde foarte mult de orarul autobuzelor si de rutele pe care ele circula. In Cluj-Napoca nu vei gasi metrou, astfel incat o alta alternativa ar fi serviciile de taxi sau masinile pe care le poti inchiria. Ultima optiune este ideala, pentru ca iti ofera tie control absolut asupra planurilor tale. Vei putea valorifica timpul petrecut in oras.

Nu iti supui la uzura masina personala si poti face un test drive gratuit la orice alt vehicul

Daca scopul calatoriei tale este unul in interes de serviciu, ai toate motivele din lume sa inchiriezi o masina decat sa o supui uzurii pe cea personala. Vestea buna este ca ai de unde alege dintr-o flota extinsa de masini, pe care companiile de inchiriere auto o pun la dispozitia clientilor. Ai inclusiv optiunea de a opta pentru un autovehicul electric, care iti ofera sansa de a face un test drive gratuit si prelungit la un Nissan Leaf sau un BMW i3, de exemplu. Iata, asadar, de ce e mai convenabil sa optezi pentru astfel de servicii, decat sa investesti timp, energie si bani, in revizia masinii tale personale, pregatirea ei pentru drum etc.

Te poti bucura de bonsuri speciale si de gratuitati, precum primul sofer aditional gratuit

Concurenta acerba din marile orase, inclusiv pe aceasta nisa de inchiriere a autoturismelor, aduce cu sine multiple beneficii. Companiile de inchirieri auto isi extind pachetele de avantaje, tocmai pentru a atrage noi clienti, servindu-le interesele proprii. Asadar, aloca-ti timp pentru a studia ofertele firmelor si vei putea observa ca unele dintre ele iti ofera suficiente motive pentru a nu regreta ca le-ai ales. Un bun exemplu in acest sens este Caroutis.com care ofera bonusuri speciale clientilor sai, care se pot reconverti in bani sau in extra-facilitati. Tot aceasta companie are listat in categoria avantajelor primul sofer aditional gratis.

Caroutis.com, nr.1 in inchirieri auto in Romania

Fie ca vrei sa apelezi la o firma de inchirieri auto din Cluj sau din Bucuresti, fie ca vrei sa o preiei din Targu Mures, Sibiu sau Timisoara, Caroutis.com este intotdeauna o idee excelenta.

Aceasta firma vine in intampinarea ta cu multe avantaje, avand in flota sa de masini peste 300 de autoturisme aflate intr-o stare excelenta. Poti, inclusiv, sa te imaginezi deja la bordul unui Nissan Leaf sau BMW i3. Caroutis.com nu percepe taxa de anulare.

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *