De ce sa cumperi rachete de Revelion doar de la magazine de materiale pirotehnice autorizate

Daca iti doresti sa sarbatoresti Anul Nou in cel mai spectaculos mod posibil, cu siguranta te-ai gandit sa cumperi artificii sau petarde, pe care sa le detonezi alaturi de prieteni si sa va bucurati impreuna de efectele vizuale multicolore si de sunetele puternice. Totusi, exista un tip de articole pirotehnice cu jocuri de lumini si efecte acustice chiar si mai impresionante.

Este vorba despre rachetele de Revelion, care sunt alcatuite dintr-un tub de hartie umplut cu praf de pusca si sunt proiectate pentru a fi lansate de la sol si a exploda in aer. Aceste articole pirotehnice sunt dotate cu bete din lemn, care pot fi infipte in pamant sau intr-o ladita cu nisip, pentru a permite lansarea perfect verticala.

Citind acest aritcol, vei afla care sunt beneficiile achizitionarii unor rachete de Revelion de la un magazin autorizat, asa cum este Ekopiro.ro, care a sosit in Romania dupa succesul inregistrat in tari precum Cehia, Slovacia si Ungaria.

1. Sunt cele mai spectaculoase materiale pirotehnice. Rachetele de Revelion pot fi considerate vedetele noptii dintre ani deoarece, spre deosebire de petarde sau artificii, au si efecte luminoase extrem de spectaculoase. De exemplu, unele rachete suiera in momentul lansarii, altele sunt dotate cu parasute care incanta vizual publicul.

2. Sunt produse sigure, autorizate. Daca achizitionezi rachete de Revelion de pe tarabele dintr-o piata oarecare sau din portbagajul unei masini parcate in spatele blocurilor, poti avea surpriza neplacuta ca acestea sa nu functioneze sau, mai rau, sa se detoneze accidental. In schimb, daca optezi pentru un magazin autorizat, precum Ekopiro.ro, ai certitudinea ca produsele cumparate sunt sigure si ca vor functiona fara probleme, la fel ca in filmuletele de prezentare de pe site.

3. Sunt insotite de instructiuni de utilizare si masuri de siguranta. Rachetele de Revelion vandute in magazinele autorizate au ambalajele originale, pe care sunt trecute instructiunile de utilizare si masurile de siguranta care trebuie luate in momentul lansarii. Pe langa faptul ca acestea trebuie lansate numai in plan vertical, in spatii deschise, ele nu trebuie lasate sub nicio forma la indemana copiilor, dar nici folosite de catre persoane extrem de obosite sau aflate in stare de ebrietate.

4. Sunt destinate exclusiv utilizarii in aer liber. Spre deosebire de artificii, care pot fi utilizate si in interior, rachetele de Revelion sunt destinate exclusiv spatiilor deschise. Desi la prima vedere nu pare un avantaj, acest aspect s-ar putea dovedi extrem de important pentru prevenirea unor accidente. In spatiile inchise, cum ar fi un apartament sau un restaurant, exista mult mai multi factori care ar putea duce la producerea unor incidente, pe cand in aer liber lansarea articolelor pirotehnice este mult mai sigura.

5. Exista o oferta foarte bogata de produse. Nu in ultimul rand, daca apelezi la un magazin autorizat, oferta de produse va fi mult mai variata decat la vanzatorii ambulanti. Pe Ekopiro.ro gasesti rachete de Revelion cu parasuta, fluieratoare, T2, seturi pirotehnice si seturi de familie. De asemenea, oferta include unele dintre cele mai renumite astfel de produse la nivel modial: Fly Condor, Fly Eagle, Fly Owl, Fly Hawk, Dum Bum, Tomahawk, Cold War, Troll, Happy Rocket, Bazooka, Devil Rockets, Aplauz si Happy New Year.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *