De ce sa investesti intr-o haina de blana naturala?

Chiar și în cea mai severă iarnă, o poți trece cu haine de blană naturală, care garantează căldură și confort. Și, de asemenea, îți va permite să fii la modă și elegantă indiferent dacă afară desi e iarnă, e soare sau ninge.  O haină albă de zăpadă este un must have pentru sezonul rece. Desigur, nu este foarte practică, dar este atât de frumoasă și luxoasă, încât acest dezavantaj poate fi ușor trecut cu vederea. Tom Ford și Chanel prezintă modele Off-Whit pentru hainele de blană naturală din miel, și la fel și magazinul online paisishop.ro. Modelele trendy de haine de blană naturală din magazinul online sunt în tendința sezonului 2020-2021. Designerii au decis să diversifice paleta de culori a acestora, adăugând câteva inserții luminoase și pastelate, nuanțelor de bej și maro.

În 1971, Yves Saint Laurent a prezentat o minunată haină de vulpe verde în colecția sa couture. Apoi blana colorată a fost o adevărată descoperire și o idee super original pentru ceilalți designeri. Și astăzi, hainele de blană naturală, pot fi vopsite în nuanțe luminoase și neon. Sunt la modă și de asemenea, sunt interesante și în tendință. Exemple pot fi văzute la Max Mara, Balenciaga, Creveți și în magazinul online paisishop.ro.

Haine de blană naturală scurte

Pentru pasionatele de mașini și pentru cele care iubesc hainele scurte, există multe modele interesante în noile colecții. Designerii magazinului online au pregătit haine de blană naturală scurte, jachete și pardesie. Te poți concentra întotdeauna pe talie, chiar și iarna și chiar într-o haină de blană. Modelele montate din blană arată mai bine cu o centură sau o curea. Doar hainele cu blană parfumată pot concura cu ele, și care sunt o altă tendință la modă a sezonului. Paltoanele din blană cu curea, pot fi văzute la Helmut Lang, Acne Studios, Dennis Basso și desigur în magazinul online paisishop.ro.

Blănuri supradimensionate

Stilul supradimensionat la modă din noile colecții ale magazinului online paisishop.ro este izbitor de interesant. O siluetă trapezoidală și o formă potrivită, guler înalt și volum crescut pe mâneci, pot fi văzute la designerii Luisa Beccaria, Celine și Michael Kors care au folosit toate modalități disponibile de creștere a volumului. Un astfel de model poate fi cumpărat din magazinul online paisishop.ro.

Hainele de blană la modă în sezonul 2020-2021 sunt interesante nu doar prin forma lor, ci și prin culoare. Hainele de blană din vizon în nuanță rose metallic sau din raton în culoare gri-albăstrui sunt deosebit de atrăgătoare și au o croială largă sau strânsă.

Nu numai culorile strălucitoare și diverse au încântat și surprins fashionistele la vederea colecțiilor de toamnă-iarnă din magazinul online paisishop.ro, ci și hainele de blană care s-au remarcat printr-o croială neobișnuită și originală. Așa că, în magazinul online poți vedea haina de blană din vison Silver Gray, pardesiu din blană naturală de miel, Dusty Pink – Light Purple și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *