De ce sa optezi pentru un dulap metalic cu usi glisante?

Un dulap metalic cu usi glisante reprezinta una dintre piesele de mobilier care le ofera utilizatorilor cele mai mari satisfactii. De aceea, ele sunt preferate de un numar tot mai mare de clienti care se informeaza inainte de a lua o decizie si care inteleg ce inseamna o investitie eficienta.

dulap-metalic

Avantajele oferite de folosirea unui dulap metalic cu usi glisante

In primul rand, obiectele de mobilier de acest tip din oferta www.viamond.ro se remarca prin durabilitatea si rezistenta lor remarcabile, mult superioare celor ale unor produse realizate din alte materiale, precum lemn, PAL sau plastic. Metalul rezista fara probleme la uzura, la lovituri si la intrarea in contact cu diferite materiale, ceea ce garanteaza o folosinta indelungata.

In plus, ofera o mai mare siguranta pentru toate obiectele depozitate in interior. Metalul este dificil de spart sau de deteriorat in comparatie cu alte materiale, ceea ce ofera garantia pastrarii intacte chiar si a unor obiecte mai sensibile. Multiplele sisteme de inchidere disponibile intaresc si mai mult acest sentiment de siguranta.

Usile glisante permit economisirea spatiului in biroul, in camera sau pe holul in care urmeaza sa fie instalata piesa de mobilier. Nu este necesar un spatiu suplimentar pentru deschiderea in fata, asa cum stau lucrurile in cazul usilor traditionale, care se deschid spre exterior. Utilitatea devine evidenta atunci cand spatiul pe care il ai la dispozitie este limitat.

Modelele de dulap metalic cu usi glisante se remarca si printr-un aspect modern si elegant. Acesta este obtinut atat datorita caracteristicilor din fabrica, cat si numeroaselor optiuni de finisare, de exemplu a posibilitatii de alegere a unor culori fie pentru produsul in ansamblu, fie pentru usile acestuia.

Piesele sunt apreciate si pentru usurinta cu care este posibila intretinerea lor. Suprafata metalica poate fi curatata cu usurinta, prin folosirea unor produse de curatat obisnuite. In plus, materialul in sine nu este predispus nici la patare, nici la absenta mirosurilor, cum este cazul cu lemnele sau cu alte materiale.

Modele recomandate de dulap metalic cu usi glisante

Unul dintre produsele apreciate de utilizatori este dotat cu usi culisante din plexiglas transparent, cu 4 rafturi si are urmatoarele dimensiuni: latimea de 1.200 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 1.900 de milimetri. Greutatea este de 77 de kilograme, iar produsul se livreaza complet asamblat, deci nu se pierde timp suplimentar cu montarea sa. Fiecare dintre cele patru polite reglabile pe inaltime poate sa suporte o greutate de cel mult 40 de kilograme.

Un alt model recomandat este dotat cu usi culisante de sticla si cu 8 rafturi, avand urmatoarele dimensiuni: latime de 1.800 de milimetri, adancime de 450 de milimetri si inaltime de 2.000 de milimetri. Fiecare dintre cele 8 polite reglabile pe inaltime poate sustine o greutate de maximum 65 de kilograme. Este disponibil in mai multe variante de culoare: gri metalizat, negru, antracit si alb. Se livreaza demontat in sistem cremaliera, si beneficiaza de o garantie cu durata de 24 de luni.

Verifica oferta magazinului online Viamond.ro, alege modelul de dulap metalic cu usi glisante potrivit pentru tine si vei beneficia de toate avantajele oferite de un astfel de produs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *