De ce sunt implanturile dentare solutia ideala pentru repararea danturii

Fixarea implantului dentar este o procedura care presupune inlocuirea radacinilor dintilor cu stalpi metalici, asemanatori unor suruburi, si schimbarea dintilor deteriorati sau lipsa, cu dinti artificiali care arata si functioneaza la fel ca cei adevarati. 

Chirurgia implanturilor dentare poate oferi o alternativa binevenita la protezele dentare sau la puntile care nu se potrivesc bine si poate oferi o optiune atunci cand lipsa radacinilor dintilor naturali nu permite construirea unei proteze dentare sau a unei punti de inlocuire a dintilor.

Serviciile de implantologie presupun o atentie minutioasa din partea cadrelor medicale de specialitate, care promit empatie, siguranta si igiena in spatiul de lucru, criterii ce sunt indeplinite in cadrul clinicilor premium, cum este si cea prezentata in link-ul urmator: https://www.dentalelite.ro/implant-dentar/.

Care sunt beneficiile pe termen lung, aduse de alegerea fixarii unui implant dentar

Atunci cand un pacient solicita indeplinirea serviciilor de implantologie dentara, acesta isi doreste in mod clar ca lucrarea sa prezinte un aspect placut, sa fie rezistenta si sa dureze cat mai mult, fara sa fie nevoie de interventii suplimentare, in cazul aparitiei complicatiilor nedorite. 

Implantul dentar este singura interventie de inlocuire a dintilor naturali, care poate indeplini toate criteriile de mai sus. Este o operatiune, care se efectueaza usor, prezinta un grad minim de riscuri al aparitiei infectiilor si de obicei, nu necesita inlocuire. Rezultatul final este unul satisfacator, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al functionalitatii.

Asadar, pe termen lung, alegerea optiunii implantului dentar este, in mod clar, mai inspirata decat orice alta varianta de inlocuire a dintilor lipsa, luandu-se in calcul, bineinteles, si aspectul costurilor. Pretul unei astfel de interventii este destul de ridicat, insa, in cazul in care este efectuata corect, nu este nevoie de costuri suplimentare, pe viitor.

In concluzie, o astfel de interventie presupune atentie si costa destul de mult, insa finalizata cu succes, intr-un mediu sigur si profesional aceasta poate reprezenta o investitie satisfacatoare si de durata, lucru ce nu se poate spune si despre celelalte alternative, care nu sunt la fel de durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *