Ce sunt dosarele medicale de angajare?

Medicina muncii este o ramura mai specifica a medicinei care nu implica in mod specific studiul anumitor organe. Trebuie sa tina cont de comportamentul general al anatomiei umane, dar numai in raport cu conditiile de munca. Defalcand si transformand toate aceste informatii intr-o singura definitie, putem spune ca acest domeniu al medicinei implica studiul, prevenirea si tratamentul patologiilor legate de anatomia umana in mediile profesionale de zi cu zi.

De ce ai nevoie de servicii de medicina muncii in Bucuresti si in restul Romaniei – fisa medicala pentru angajare?

fisa medicala pentru angajare

Conform legii in vigoare, orice salariat este obligat sa obtina servicii de sanatate a muncii (dosar medical de munca) in Bucuresti. Datorita medicinei muncii, orice angajat isi poate mentine sanatatea optima in timpul lucrului. Inca de la prima examinare fizica, veti observa importanta acestui serviciu.

La Cabinetul de Medicina Muncii Romgermed te poti bucura de mari economii la fisele medicale de angajare!

Clinica Medicala Romgermed ofera reduceri individualizate la ingrijirea de specialitate pentru fiecare angajator.

Depinde de numarul personalului care vine la Cabinetul de Medicina Muncii, domeniile respective, cat de des iti faci programari pentru personal etc.

Toate tarifele pot fi negociate si personalizate dupa cum este necesar. Pentru mai multe informatii despre serviciile de medicina muncii Romgermed, puteti vizita site-ul www.clinicaromgermed.ro, puteti suna la 021.311.00.75 sau pe adresa de email [email protected].

Clinica medicala Romgermed este dotata cu un cabinet de medicina muncii, unde orice angajator poate obtine in urma un control de medicina muncii, fisa medicala pentru angajare pentru fiecare persoana ce urmeaza sa fie angajata in cadrul unei societati. In momentul in care se ia decizia de a angaja o persoana, angajatorul are obligatia de a trimite acea persoana la un cabinet de medicina muncii pentru a putea obtine fisa medicala pentru angajare a persoanei respective.

In conformitate cu prevederile din articolul 27, aliniatul 1 din Codul Muncii, o persoana poate fi angajata numai in baza unei fisa medicala pentru angajare care atesta faptul ca acea persoana este apta pentru prestarea acelei munci.

Deci, dupa ce s-a facut informarea, viitorul angajat trebuie sa mearga la un cabinet de medicina muncii pentru a obtine fisa medicala pentru angajare necesara procesului complet si legal de angajare. Inainte de acest pas, angajatorul este obligat sa depuna o documentatie care va ramane in permanenta in cabinetul de medicina muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *