De vizitat în Prahova

Prahova este un județ destul de extins și plin de obiective turistice interesante. În primul rând, în județul Prahova veți găsi Slănic Prahova, care este o stațiune turistică ce trebuie vizitată neapărat. Ea pune la accesl turiștilor băile special amenajate în bazinele naturale cu apă sărată de la Baia Verde sau în bazinele special amenajate la Baia Baciului sau baia Roșie.

De asemenea, Salina este o atracție turistică excepțională, vizitatorii coborând zeci de etaje cu liftul pentru a vedea o mină construită exclusiv din sare. Alte obiective turistice ar putea fi casele memoriale din zonă, Conacul Bellu sau Casa Memorială Nicolae Grigorescu, ambele locații fiind încărcate de istorie.

Ca obiective naturale ce trebuie văzute în Prahova, Parcul Natural Munții Bucegi, Valea Prahovei și Valea Doftanei ar trebui văzute neapărat pentru peisajele superbe pe care le oferă, dar și pentru aerul curat resimțit în aceste zone, care nu sunt la fel de intens afectate de poluare. Tot în Prahova se pot vizita și faimoasele castele, anume Peleș și Pelișor, care se află în stațiunea montană Sinaia.

Prahova este un județ plin de posibilități, după cum vei afla intrând și pe site-ul euiubescprahova.ro . Cele mai bune unități de cazare, cele mai gustoase restaurante, cele mai interesante puncte de distracție, dar și evenimentele organizate în zonă se află la un clik distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *