Decembrie este luna dedicată familiei și prietenilor, la JimJam!

Ce temă poate fi mai potrivită pentru recomandările lunii decembrie la JimJam decât „Familie și prieteni”? Atunci când activitățile de familie sunt în prim-plan și când cei mici au ceva mai mult timp la dispoziție pentru a-l petrece cu cei dragi, JimJam a programat seriale de animație care subliniază importanța legăturilor din viețile noastre. Cei mici vor putea să vadă seriale îndrăgite precum „Bing”, „Ghici cât de mult te iubesc” și „Simon”. În același timp, în weekend vor fi programate filme speciale de Crăciun, fără pauze publicitare!

În fiecare zi, de la 12.30, începe blocul de seriale dedicate familiei și prietenilor – toate trei au în roluri principale iepurași foarte simpatici și care aduc cu ei lecții importante despre legăturile de familie.

„Bing” este despre iepurașul cu același nume, care adoră să exploreze, să se joace cu blocuri de lemn și să admire spectacole de artificii. Micuțul Bing este în grija unui alt iepuraș, Flop, și are parte de nenumărate aventuri alături de verișoara lui, Coco, în vârstă de 10 ani, Sula, o elefănțică în vârstă de 4 ani și cea mai bună prietenă a lui Bing, și Pando, un ursuleț panda în vârstă de doar 2 ani și jumătate. Serialul surprinde cu gingășie ce înseamnă să fii copil: să ai o energie debordantă, mici probleme, întâmplări haotice, dar și o perspectivă plină de entuziasm asupra vieții.

Al doilea serial din blocul dedicat familiei și prietenilor este „Ghici cât de mult de iubesc”. Aceasta este povestea tandră a unui tată și unui fiu și a felului în care ei se raportează la cel mai important lucru de pe pământ: iubirea. Cei doi iepurași se întreabă mereu: „ghici cât de mult te iubesc?” și apoi își răspund unul altuia – concluzia fiind că se iubesc enorm și din ce în ce mai mult. Serialul arată simplitatea și căldura iubirii necondiționate din familie.

Următorul iepuraș de pe listă este cel din serialul „Simon”. Acesta locuiește cu părinții săi, Andre și Eva, dar și alături de frățiorul lui, Gaspard, și un pisic portocaliu numit Milou. Cu toții au parte de nenumărate aventuri, care implică nenumărate lucruri din viața de copil: o zi la plajă, peripeții legate de pisică, vizite la dentist sau înghețul din timpul iernii. Aventurile lui Simon surprind pofta de viață, relațiile cu frații, joaca și fair-play-ul, dar și respectul pentru natură și cât de importantă e curiozitatea.

O altă programare de neratat pentru cei mici este seria de filme de Crăciun difuzate în zilele de weekend, de la ora 18:00 – fără pauze publicitare. Printre ele se numără „Vacanța lui Caillou” și „Ghici cât de mult te iubesc? – Crăciunul până la lună şi înapoi”, difuzate chiar în preajma Crăciunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *