Descoperă 5 pași simpli pentru a organiza un majorat de neuitat!

Evenimentele de succes merită o planificare amănunțită, în avans. Toate micile detalii trebuie puse la punct, de aceea trebuie să ții cont de anumiți pași. Știi cum se spune, o sigură dată împlinești 18 ani. Aniversarea majoratului este una dintre cele mai celebrate zile de naștere, ceea ce o face memorabilă. Acum că începe viața de adult, trebuie marcată această perioadă printr-o petrecere de neuitat. Iată 5 pași simpli pentru a organiza un majorat de neuitat.

  1. Stabilește elementele principale

În primul rând, poți începe prin a stabili o listă cu invitați. Gândește-te dacă ți-ai dori un majorat cu mulți invitați sau o petrecere restrânsă. Ulterior, în funcție de numărul invitaților, poți trece la alegerea locului în care veți petrece. Bineînțeles, mai mulți invitați înseamnă și mai multe cadouri majorat, dar, trebuie să te gândești și la alte lucruri! Un alt aspect pe care trebuie să-l iei în considerare este să-ți stabilești un buget și să încerci să nu-l depășești! Nu uita, o zi cu adevărat specială merită să fie sărbătorită într-un loc pe care îl adori, de care să-ți amintești cu drag. 

  1. Alege un DJ care să întrețină atmosfera

Muzica, unul dintre cele mai importante aspecte ale unui majorat de milioane. Un DJ are potențialul de a da tonul distracției, el face mult mai mult decât să pună muzică, el întreține atmosfera! În plus, dacă optezi pentru un profesionist vei scăpa de stres pe tot parcursul serii și vei reuși să te bucuri de evenimentul tău. Ia în considerare că el va avea controlul asupra microfonului, deci va putea anunța ce momente speciale urmează. Prin urmare, va avea atât echipamentul potrivit, cât și muzica potrivită, tu nu va trebui să te îngrijorezi!

  1. Impune un dress code, o ținută sau o anumită culoare

Dacă vrei ca petrecerea ta să fie una specială, ieșită din comun, s-ar putea ca impunerea unui dress code să contribuie la diferențierea majoratului tău. Tipul acesta de petreceri sunt întotdeauna distractive, iar dacă nu dorești să complici lucrurile poți impune doar o anumită culoare. Spre exemplu, dacă alegi culoarea roz, îți recomandăm ca elementele distinctive precum tortul, aranjamentele să fie tot în culoarea roz! Nu uita să încurajezi invitații să respecte ținuta impusă.

  1. Introdu o experiență de neuitat

Cum să te asiguri că invitații își vor aminti pentru totdeauna de majoratul tău? Oferă-le o experiență de neuitat, precum un escape room înainte de petrecere. Cu siguranță prietenii tăi vor fi entuziasmați și se vor distra pe măsură. Dacă această idee nu este pe placul tău, pe lângă clasicul photo booth, poți opta pentru tatuaje temporare! Astfel invitații vor avea ce povesti despre majoratul cool cu tematică de festival!

  1. Tortul

Tortul este elementul surpriză, mult așteptat de către toată lumea. Asigură-te că alegi arome universale, pe placul tuturor. În plus, te poți asigura că invitații nu au alergie la un anumit ingredient. Ceea ce contează este să fie de impact, ține cont că toată lumea și-l va aminti! Decide care ar trebui să fie aroma, tipul, forma, cât și mărimea, ținând cont de numărul invitaților atunci când alegi cantitatea.

Atunci când împlinești 18 ani este un moment special și ar trebui să fie plin de amintiri de neuitat. Ține cont de sfaturile noastre și te vei bucura de o aniversare așa cum îți dorești. Îți urăm succes și o petrecere de neuitat!

Sursa foto: Freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *