Descoperă arta masajului Tantra, in Bucuresti

Masajul Tantra este un alt fel de masaj, este senzual și ezoteric. Este, de asemenea, relaxant și este despre cum poți fi răsfățat de mâini profesioniste. Ar trebui să știi că nu include acte sexuale intime cu maseuza, chiar dacă majoritatea oamenilor își imaginează un masaj erotic cu “happy end”. Acest masaj unic nu are nimic de-a face cu partidele de sex sau cu alte servicii sexuale. În Tantra, stimularea sexuală nu este scopul real. Nu este vorba de a trăi un orgasm inexplicabil de mare, ci de a învăța să trezești și să controlezi energia sexuală, de a afla mai multe despre corpul vostru.

Filosofia din spatele Tantrei
Tantra, ca și filozofie, provine din India și are o vechime de peste 2000 de ani. Omul este perceput ca parte a unui întreg, ca parte a universului și a forțelor sale. Masajul Tantra creează o legătură între spiritualitate și materialitate. Prin acest masaj, energia sexuală trebuie să fie trezită și folosită.

Ce este un masaj Tantra?
Masajul clasic alină, de obicei, tensiunea și elimină blocajele. Nu este diferit de masajul erotic Tantra din Bucuresti, dar la Tantra este vorba despre mult mai mult. Este vorba despre percepții senzoriale noi, despre unitatea trupului și a minții, și da, despre stări de extaz și orgasme. Corpul este sărbătorit, îi este acordată o atenție deosebită.

La începutul unei sesiuni de masaj profesionist, are loc întotdeauna o conversație introductivă. Receptorul poate determina în prealabil ce nu vrea și care zone ar trebui să fie evitate în timpul masajului. După această discuție preliminară, destinatarul masajului ar trebui să încerce să se relaxeze, să se abandoneze în mâinile maseuzei. Atât cel care primește masajul cât și cea care îl oferă trebuie să se simtă confortabil.

Maseuzele sunt specializate în arta Tantrei. Ele vor folosi pe corpul tău un ulei cald, pentru a amplifica relaxarea, iar mâinile lor experte îți vor oferi atingeri delicate, senzuale, pe întreg trupul, din cap până în picioare. Maseuza te va ghida pe parcursul sesiunii de masaj, te va învăța cum să respiri pentru a controla energia sexuală și pentru a te ajuta să o canalizezi de la baza coloanei până în creștetul capului.

Mișcările se realizează într-un ritm lent, astfel încât atât maseuza, cât și receptorul se pot concentra pe următoarea atingere și mișcare, pe fiecare senzație percepută în corp. Datorită tehnicilor de masaj de stimulare, lente, dorința crește încet. Corpul, în întregime, din cap până în picioare, este răsfățat și stimulat. Scopul este atingerea unei stări de înaltă energizare, răspândirea unui simț al plăcerii în tot corpul, care este perceput ca extaz.

Masajul Tantra oferă plăceri noi și control asupra energiei sexuale
Prin masajul tantra de la Tao Erotic Massage Bucharest, de pe Calea Victoriei 85, vei descoperi și vei experimenta un nou fel de excitare. Nu este o excitare rapidă și nu se limitează doar la o mică parte a corpului în ceea ce privește stimularea, ci este o excitare a trupului privit ca întreg, dorința este construită încet și constant. O poftă care este legată de energia și senzațiile mentale. Descoperi o lume a plăcerii și bunăstării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *