Despre 360 Video Booth – Inovație și experiențe de neuitat la evenimentele tale

În ultimii ani, tehnologia a devenit o parte din ce în ce mai importantă a vieților noastre, inclusiv în ceea ce privește evenimentele private sau corporate. O soluție inovatoare care a luat cu asalt piața din România este 360 Video Booth oferit de Videomat, o companie specializată în producția de conținut video și foto.

Cu un 360 Video Booth, oaspeții tăi pot crea și filma propriile videoclipuri personalizate, oferindu-le o experiență interactivă unică și distractivă. Această experiență captivantă nu numai că va aduce oamenii împreună, dar le va oferi, de asemenea, un conținut original și personalizat pe care îl pot partaja cu ușurință în social media.

Dacă vrei să aduci ceva diferit și unic la evenimentul tău, 360 Video Booth este soluția perfectă. Această tehnologie inovatoare poate fi utilizată la evenimente private, petreceri corporate, lansări de produse sau orice alt eveniment la care dorești să adaugi o notă de originalitate și distracție.

Videomat a atras atenția multor branduri și agenții de publicitate, care văd în această soluție un mod inovator și captivant de a se conecta cu publicul lor. Participarea companiei la Târgul de Turism al României 2022 prin intermediul agenției de turism Paralela 45 a fost un exemplu clar de cum tehnologia poate fi utilizată pentru a atrage atenția și a crea o experiență memorabilă pentru vizitatori.

Pe lângă serviciul de 360 Video Booth, Videomat oferă și alte servicii foto-video inovatoare, cum ar fi cabina foto, gif booth și slow motion booth. Această varietate de servicii le permite clienților să aleagă soluția perfectă pentru evenimentul lor.

Dacă vrei să adaugi o notă de inovație și distracție evenimentului tău, cu siguranță ar trebui să încerci serviciul de 360 Video Booth oferit de Videomat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *