Despre Telekom Banking

Cei de la Telekom s-au pus să vândă serviciile băncii ploneze Alior BANK.

Nu aveam o părere prea bună despre Telekom în general, însă mi-am dat seama că n-are rost să mă complic prea mult cu ei.

Să vă spun câteva păreri despre Telekom Banking

Am făcut comanda pe site, am semnat actele ce le-au trimis prin curier. După ce le-am dat câteva mailuri celor de la Telekom, m-au sunat cei de la Alior Bank.

Și cam atât, au trecut cred mai mult de 2 săptămâni și încă nu mi-au oferit acces. Am dat mailuri, mesaje pe twitter către Telekom, fără prea mari rezultate.

Dacă așa văd ei viitorul banking…

Nu vă recomand să vă apropriați prea mult de Telekom, dacă doriți servicii de calitate.

3 comentarii la “Despre Telekom Banking

  1. Eu am testat online înregistrare dar am renunțat si am mers a doua zi la un centru Germanos. Am semnat actele si cardul pe loc. Eu am fost mulțumit de cum se misca. Mai vedem servicii etc. în viitor. Dar apreciez orice incercare de a aduce un produs nou pe piață. Sper sa aibă succes si băncile tradiționale sa mai taie din prime pentru CEO si din comisioanele noastre.

  2. Eu l-am primit destul de repede prin curier acasa. Vad ca e o treaba buna. Iar suportul este excelent, am mai avut cateva probleme ce-i drept dar s-au rezolvat rapid.

  3. Eu sincer nu mai am incredere in serviciile Telekom. De la modificari in grila de programe TV dupa cum vrea muschiul lor, zile intregi de nefunctionare a telefonului fix, posturi TV care ar trebui sa functioneze dar nu se mai vad, implementarea unor solutii tehnice complexe si cu risc mare de nefunctionare (adsl, tv prin internet), momirea batranilor cu promisiuni inselatoare pentru a semna contracte noi, prelungiri fantoma ale contractelor chipurile cu accept telefonic dar pentru care nu pot sa furnizeze vreo dovada, si mergand pana la imposibilitatea platii cu cardul a unei facturi intr-un magazin Telekom. Iar acum sa imi dau si banii pe mana lor? Doamne fereste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *