garduri metalice

Diferite modele de garduri metalice, fiecare cu avantajele sale!

garduri metalice

Alegerea unor garduri metalice nu este nici pe departe o activitate simpla, din cel putin doua puncte de vedere. In primul rand, suma investita este una importanta, de ordinul miilor sau zecilor de mii de lei, prin urmare trebuie sa te asiguri ca iei o decizie rentabila pe termen mediu si lung. In al doilea rand, miza este una uriasa, mai precis integritatea si intimitatea ta, a familiei (sau angajatilor) si a proprietatii tale (locuinta sau cladirea de birouri pe care o detii). Misiunea devine una cu atat mai dificila cu cat vorbim despre un furnizor profesionist, de top, a carui oferta include zeci de modele diferite, fiecare cu caracteristicile si avantajele sale.

Este si cazul Virtuoso, companie cu o experienta de peste 25 de ani pe piata, care comercializeaza garduri metalice, porti, balcoane, profile si copertine de calitate inalta, atat la propriu, cat si la figurat, de la producatori renumiti la nivel mondial, cu un design original si modern. Preturile lor sunt inegalabile, stocurile – masive, iar, daca esti clientul potrivit la momentul potrivit, poti beneficia inclusiv de reduceri semnificative. Iata, in continuare, cateva exemple de panouri de gard vandute de respectivul brand, din care le poti alege pe cele ideale pentru tine si situatia ta:

1. Garduri metalice Apollo 2.0. Acestea au un design impunator, protejand curtea de privirile curiosilor si oferind sentimentul de siguranta, pe care fiecare camin trebuie sa il insufle. Suprafata panourilor este inchisa ermetic, iar lamelele din componenta acestora aduc un plus de eleganta, dar si de stabilitate;

2. Artemis. Respectivele garduri metalice au un design prietenos, transmitand senzatia de echilibru si creand o atmosfera familiara si destinsa in curte. Configuratia lor, cu mici spatii libere, permite circulatia eficienta a aerului, fara a pune presiune pe panouri. Distanta dintre lamele poate varia, beneficiarul final fiind factorul de decizie in acest sens;

3. Hermes. Nu in ultimul rand, aceste garduri metalice, care poarta numele unuia dintre cei mai cunoscuti zei protectori din mitologia greaca, inspira inovatie si originalitate. Design-ul lor reprezinta combinatia perfecta intre un gard inchis ermetic si unul modern, iar constructia lor garanteaza atat siguranta si rezistenta, cat si vizibilitate catre exterior.

Toate cele trei modele descrise mai sus sunt realizate din aluminiu, finisate prin vopsire electrostatica si insotite de o garantie indelungata, de nu mai putin de 5 ani. Dimensiunile respectivelor garduri metalice variaza in functie de cerintele clientilor, pana la o inaltime de 2 metri si o latime (a fiecarui panou) de 2,5 metri.

Gardurile Apollo 2.0, Artemis si Hermes, dar si alte modele „legendare” din oferta Virtuoso, precum Atena, Atlas, Bacus, Dionysos, Hercule, Perseus, Poseidon, Prometheus, Venus sau Zeus, pot fi consultate atat online, in fotografii si randari de calitate, cat si in showroom-urile si depozitele companiei din orasele mari ale tarii. Astfel, decizand de unul singur sau consultandu-te cu familia ori specialistii in domeniu, te vei asigura ca optezi pentru varianta ideala, atat din punctul de vedere al raportului calitate-pret, cat si estetic si mai ales al securitatii conferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *