Dip powder – solutia pentru o manichiura perfecta

O manichiura perfecta necesita timp si rabdare, insa cu ajutorul noii inovatii dip powder unghii orele petrecute la salon au devenit un mit spulberat. Acum, cu ajutorul produselor dip powder kit romania manichiura perfecta este mai usor de obtinut.

Textura produsului dip powder este la fel  ca a unui nisip foarte fin si asigura perfectiune manichiurii de zi cu zi. Relizarea manichiurii cu dip powder romania se realizeaza astfel: se aplica un strat de lac transparent pe unghie (sau pe tips-uri), apoi unghia este ‘’scufundata’’ in pudra colorata. Procedura se repeta de cateva ori, pana cand rezultatul este cel dorit. Este o tehnica simpla, insa foarte putin practicata in Romania.

Pentru cele ce isi doresc sa incerce si altceva inafara de gelul UV sau oja semipermanenta, dar totusi isi doresc ca manichiura lor sa arate impecabil pana la 4 saptamani, manichiura cu dip powder este solutia ideala.  Pentru ca unghiile reflecta grija femeilor fata de aspectul estetic, manichiura trebuie sa fie impecabila mereu.

Daca esti genul care nu are rabdare sa-si faca manichiura in fiecare saptamana, dip powder are grija ca unghiile tale sa arate bine cateva saptamani la rand. Astfel, acorzi o ora laun anumit timp si stii ca manichiura ta este pregatita pentru orice evenimentse va ivi in perioada urmatoare.

Atentia la detalii ne caracterizeaza pe noi, femeile, motiv pentru care o manichiura trebuie sa ne multumeasca din punct de vedere al formei, al culorii, al matifierii sau stralucirii si nu in cele din urma al lungimii unghiei. Unele dintre noi isi doresc unghii mai lungi, altele mai scurte, unele isi doresc unghii simple, altele isi doresc modele deosebite. Pentru a ne satisface pe deplin trebuie sa gasim o metoda care sa asigure perfectiunea fiecarei unghii in parte, iar raspunsul la nevoia noastra vine din partea kit-ului dip powder. Incearca-l si tu si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta, ba mai mult, te vei indragosti iremediabil de manichiura ta si mainile tale vor arata impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.