dulap frigorific

Dulapul frigorific pentru inghetata, nelipsit din orice gelaterie

In industria HoReCa, pregatirile pentru sezonul estival sunt pe ultima suta de metri, iar deschiderea unei gelaterii este, cu siguranta, una dintre cele mai profitabile idei pe care le puteti avea, atat la propriu, cat si la figurat, in calitate de antreprenor in acest domeniu.

In primul rand, inghetata este unul dintre dulciurile preferate ale romanilor, „relatia” lor cu acest preparat intinzandu-se pe zeci de ani, inca din timpul comunismului. In al doilea rand, aceasta reprezinta una dintre cele mai… la indemana modalitati de a ne racori pe perioada temperaturilor caniculare. Si, nu in ultimul rand, varietatea ofertei inseamna ca fiecare va gasi ceva exact pe placul sau.

Totusi, pentru a avea garantia unui produs finit la cele mai inalte standarde de calitate, este nevoie sa va dotati unitatea cu un dulap frigorific pentru inghetata performant, cu o capacitate mare si care sa mentina in interior o temperatura constanta, de ordinul zecilor de grade Celsius cu minus.

Daca optati pentru oferta unui furnizor cu adevarat profesionist si cu o experienta de zeci de ani in domeniu, asa cum este Fresco Expert, veti avea acces la echipamente de top, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, fiabile, usor de utilizat, proiectate pentru folosinta continua si cu o durata indelungata de viata.

Spre exemplu, in continuare va prezentam modelul de dulap frigorific (de congelare) pentru inghetata 9950CF, cu o usa si capacitatea de 785 de litri, care poate „gazdui” simultan pana la 54 de cutii de inghetata (de 36x17x12 centimetri). Acesta are interiorul si exteriorul realizate din inox, colturile rotunjite si dispune de racire ventilata.

Temperaturile de lucru generate in interior pornesc de la -10 grade Celsius si pot ajunge pana la -30 de grade Celsius, in conditiile unui mediu ambiental de pana la +43 de grade Celsius. Asta inseamna ca dispozitivul va functiona ireprosabil chiar si in cele mai calduroase zile de vara, atunci cand este cea mai mare nevoie de el, de altfel.

Acest dulap frigorific dispune de agent de racire R290, izolatie din poliuretan cu grosimea de 60 de milimetri, sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului, control electronic si picioare reglabile. Specificatiile sale tehnice complete sunt urmatoarele: clasa energetica E, 10 rafturi, tensiune de alimentare 220 V, dimensiuni 82x92x208 cm, greutate 176 kg, kW electric 1.400, mediu ambiental – pana la 65% umiditate, cantitate gaz refrigerant – 90 de grame.

Dulapul frigorific (de congelare) pentru inghetata vine „insotit” de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care – 175 de lei (Base + o revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie, training de utilizare si interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 310 lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

In concluzie, acum stiti atat de ce, cat si de unde sa va achizitionati un dulap frigorific pentru inghetata, in cele mai avantajoase conditii din toate punctele de vedere: la un pret corect si cu garantia ca functionarea sa va fi una neintrerupta, pe tot parcursul verii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *