Dulciurile sunt la putere la TV Paprika

La final de septembrie, faimosul format „Campionatul deserturilor” este de data aceasta explorat și transformat în realitate delicioasă de către cei mai buni cofetari amatori neozeelandezi. Episoadele sunt difuzate de luni până vineri, de la ora 22:00, și în reluare, a doua zi, de la ora 12:30.

Concursul culinar „Campionatul deserturilor” sau „The Great British Bake Off” a cucerit deja întreaga lume, cu cele 13 sezoane apărute în 12 ani de existență. Desigur că și formatul emisiunii a făcut înconjurul lumii, cu versiuni în Statele Unite, Australia și Brazilia, pentru a numi doar câteva. Urmărește pe TV Paprika și versiunea „made in Noua Zeelandă”.

În episoadele emisiunii „Campionatul deserturilor – Noua Zeelandă”, 10 cofetari amatori entuziaști își propun să fie cei mai buni și se „învingă” sarcinile dificile pe care li le pun în față membrii juriului, fiecare dintre ei sperând că va câștiga titlul de cel mai bun cofetar amator neozeelandez. Provocările sunt mari, dar și talentele sunt pe măsură. Rămâne de văzut cine va face cele mai delicioase fursecuri, cine e mai priceput la coacerea pâinii și care dintre cei 10 va reuși să facă cel mai bun tort pavlova, un desert care își are originile în acea parte a lumii.

Bucătarii amatori se confruntă cu trei tipuri de probe: una în care gătesc propriile specialități, o probă tehnică în care toți lucrează cu aceeași rețetă și o probă în care trebuie să uimească juriul cu creativitatea lor.

În primele sezoane, juriul este format din Dean Brettschneider și Sue Fleischl, doi bucătari vedetă care provin din Noua Zeelandă. Brettschneider este un cofetar și patiser profesionist și autor a peste 10 cărți de bucate multi-premiate. Fleischl este bucătar profesionist și antreprenoarea care a creat afacerea de mare succes în Noua Zeelandă The Great Catering Company.

Aromele, adrenalina și eliminările săptămânale – câteodată șocante, câteodată triste – sunt ingredientele delicioase aduse de „Campionatul deserturilor – Noua Zeelandă” la TV Paprika. Un lucru este clar, cel mai bun cofetar amator va câștiga și pe merită urmărit pe mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *