După ce voi scăpa de datorii, cumpăr aur

De când am făcut primul împrumut până la salariu nu mai reușesc să scap de datorii. Am fost nevoit să fac împrumut la bancă pentru a rambursa împrumutul până la salariu. Dobânzile sunt foarte mari pentru împrumuturile urgente până la salariu.

Asta e, prostia se plătește. Vă recomand să evitați instituțiile financiare nebancare ce vă oferă împrumuturi rapide online, o să ajungeți să vă stresați, să vă tot gândiți la cum să mai faceți rost de bani să rambursați împrumuturile. Dacă nu achitați la timp, riscați să rămâneți fără casă sau alte proprietăți.

Cheltuiți mai puțin, încercați să puneți în fiecare lună minim 50 lei deoparte pentru zile negre, să nu fiți nevoiți să vă împrumutați legal de la cămătarii ce oferă credite rapide online doar cu buletinul și extrasul de cont, ca mai apoi să vă sărăcească, să vă facă să vă pierdeți liniștea.

În fiecare lună o să pun deoparte minim 50 lei, după ce o să scap de datorii. În maxim 2 luni sper să rambursez împrumuturile până la salariu. La sfârșitul fiecărui an, din banii strânși o să cumpăr aur. Aurul este cel mai sigur. În bitcoin nu am avut și nu o să am vreodată încredere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *