Echipa de profesioniști a Școlii de Masaj SPA Therapy

Orice specialist cu ambiția de a deveni un expert în domeniu știe că trebuie să înveți de la cei mai buni și să te perfecționezi continuu. Acest principiu stă și la baza echipei ce reprezintă Școala de Masaj Spa Therapy, unde oamenii care excelează în domeniul masajului au devenit instructori și îi ajută pe alții să se perfecționeze în permanență.

Un astfel de exemplu de exigență și excelență în masajul profesionist este însuși fondatorul Centrului de Instruire în domeniul masajului, Vladimir Colun. După cum mărturisește chiar acesta, să pui bazele celei mai mari Școli de Masaj din Moldova – SPA Therapy – nu e un lucru ușor, în schimb e ceva care aduce multiple satisfacții pe plan profesional. Fiind un autodidact cu o permanentă dorință de a învăța și însuși tehnicile profesioniste de masaj, domnul Colun a beneficiat de instruire în străinătate, ceea ce l-a motivat și l-a ajutat să creeze propria comunitate de maseuri profesioniști din Moldova.

Astăzi, Vladimir Colun deține propria tehnică de Masaj Terapeutic, care se bucură de un real succes atât printre studenții școlii, cât și printre clienții săi. Încearcă să aibă o echipă bine consolidată, profesionistă în domeniul masajului și prietenoasă.

În total, echipa Școlii de Masaj are 3 instructori acreditați și 2 maseuze profesioniste, gata mereu să își împărtășească cunoștințele și abilitățile cu cei dornici de cunoaștere la cursuri de masaj (atât de grup, cât și cursuri individuale).

Ruslan Beznos este unul din aceștia, fiind un maseur profesionist convins că un specialist adevărat poate „citi” corpul uman și poate pătrunde tainele acestuia și empatiza cu clientul său. Tehnica terapiei de masaj viscerale e cea care l-a captivat cel mai mult, datorită relației om/natură pe care se bazează. Asta îi permite să simtă fiecare pacient în parte și să împărtășească această experiență cu toți studenții pe care-i instruiește.

Aliona Catană, un alt bine-cunoscut instructor al Școlii de Masaj, este omul care tinde spre echilibru – echilibrul dintre medicina tradițională și cea alternativă, în virtutea profesiei de medic pe care a studiat-o. Optează pentru tehnicile de masaj muzicale, care aduc o stare de bine atât spirituală, cât și fizică. Își instruiește studenții să dezvolte o combinație sănătoasă dintre masajul relaxant, elementele terapeutice și partea spirituală, care merită atenție întotdeauna.

Lilia Bulibaș este un alt profesor al Școlii de Masaj, pentru care corpul uman continuă să fie o enigmă. A învățat și încearcă să transmită mai departe că un maseur profesionist trebuie să lucreze nu doar cu corpul uman, dar și cu dispoziția și grijile pacientului. Dumneaei consideră că psihologia e un aspect crucial și că un specialist exigent trebuie să se dezvolte multilateral.

Un alt membru al echipei de instructori este și Eugenia Popescu, omul care crede în forța echipei sale. A decis să rămână în echipa Centrului de Instruire SPA Therapy chiar după ce a absolvit cursurile de masaj, hotărând să transmită mai departe ceea ce-a învățat în cadrul acestora.

Instructorii școlii au dezvoltat 9 cursuri de masaj – printre altele, potrivite atât pentru începători, cât și pentru perfecționare (cursuri avansate de masaj) și te așteaptă cu mare drag, pentru a împărtăși cu tine tehnicile de masaj profesioniste și a te ajuta să excelezi în domeniu!

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59 sau vizitează site-ul nostru: scoalademasaj.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *