Efectele epidemice ale datoriilor neplătite la timp

Te-ai gândit vreodată că datoriile neplătite la timp sunt precum un virus extrem de agresiv, care îți poate da toată viața peste cap?

Oamenii se tem mai mult de societățile de recuperare plăți restante, precum este Kruk Romania, decât de datoriile în sine pe care nu le-au achitat din diverse motive, mai mult sau mai puțin justificate.

Fii responsabil și plătește-ți datoriile la timp!

Mulți români se complac în situația de datornici…

Este trist că se întâmplă asta, deși reprezintă un lucru de înțeles într-o oarecare măsură: e mai simplu să dai vina pe alții, în loc să îți asumi răspunderea pentru faptele tale. Iar noi, românii, suntem mari experți în a-i învinui pe ceilalți pentru acțiunile sau inacțiunile noastre dezastruoase, nu-i așa? 

Întotdeauna este de vină guvernul, patronul, partenerul de viață, părinții, țara în care ne-am născut, oculta mondială, extratereștrii, oricine altcineva, dar aproape niciodată noi înșine, prin alegerile pe care le-am făcut la un moment dat!

Pentru că tot este acum de actualitate să vorbim despre viruși, putem privi o datorie neplătită la timp ca pe un coronavirus financiar.

La fel ca și vietatea agresivă care ne îmbolnăvește zilele astea și o datorie veche, la care termenul de rambursare a trecut de mult timp, are un potențial contagios extraordinar de mare.

Pericolul este că odată ce ai făcut o primă datorie pe care n-ai mai plătit-o, vor sosi de cele mai multe ori și altele, într-un ritm din ce în ce mai accentuat, până la momentul în care se vor revărsa asupra ta precum un torent, distrugându-ți calitatea vieții și chiar mai mult decât atât, inclusiv pe a celor dragi ție (partener/ă de viață, copii, părinți).

Starea ta fizică și psihică se va degrada treptat sub influența acestor debite neachitate (indiferent că vorbim de facturi la utilități, rate bancare, alte tipuri de împrumuturi), iar până la urmă, dacă nu reușești să lupți cu ultimele puteri singur sau, în cazul fericit, cu ajutor specializat, riști să ajungi chiar și până la sinucidere.

Kruk Romania, compania de colectare datorii care sare în ajutorul clienților săi!

Agenții Kruk Romania te pot ajuta prin mijloace specifice ca să scapi de aceste datorii (dacă ai șansa ca respectivele debite să fie administrate de către această companie).

Principala armă în lupta de gherilă cu datoriile pandemice se concretizează într-o strategie corect întocmită care include atât un plan de eșalonare a plăților (se știe că poți mânca până la urmă și un elefant dacă îl împarți în bucățele mici!), precum și niște reguli care să conducă la schimbarea comportamentului debitorului în cauză în materia finanțelor personale (indiferent de nivelul de mărime la acestora).

Cam în trei luni, cu multă determinare din partea respectivului client Kruk Romania, se pot instaura la nivel neuronal niște obiceiuri noi de natură financiară care să fie apoi urmate pe pilot automat întreaga viață.

Pe platforma online destinată celor ce sunt clienți Kruk există și niște aplicații gratuite extrem de utile care se pot folosi cu succes în lupta dificilă de recâștigare a echilibrului financiar.

La finalul colaborării cu Kruk, nu doar că îți vei stinge debitele prin achitarea lor într-un ritm care să nu te sugrume, ba chiar vei vedea că ești în stare să economisești bani tu însuți, pentru a avea o plasă de siguranță la nevoie și să nu mai fii nevoit să apelezi la împrumuturi pe care să-ți fie greu să le rambursezi ulterior la timp.

O să zâmbești atunci când vei auzi tot felul de scuze ale altora care încearcă să explice (așa cum făceai și tu cândva!) de ce nu pot pune bani într-un cont de economii.

Tu nu vei mai spune niciodată nici faptul că o să începi să economisești când vei câștiga mai mult, în momentul când viața ta se va îmbunătăți pe toate planurile. O vei face natural chiar din clipa când vei primi venituri periodice, iar situația grea prin care treci acum va rămâne doar un vis urât, ce s-a risipit când zorii echilibrului financiar s-au ivit și pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *